Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi ideig normális a vérzés?

Mennyi ideig normális a vérzés?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam az első nőgyógyászi vizsgálaton és rákszűrés miatt kenetett is vett. Nem ömlik belőlem a vér hanem csak egy kicsit vérzek. Mennyi ideig normális hogy van egy kis vérzésem? Ettől nem lesz semmi baja a babának?
2014. márc. 5. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem normális. Rákszűrés után max barnázni lehetne, de vérezni semmiképp sem. Én a helyedben kórházba mennék.
2014. márc. 5. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt? Semennyire. Mióta vérzel? A doki tudja? Ha nem akkor menj el most mert vetéléshez vezethet.
2014. márc. 5. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Az első vizsgálatom után tőlem nem jött egyántalán semmi. Hány hetes vagy? Túl hamar sem jó elmenni. Én 7 hetesen mentem először. Sajnos volt már úgy ismerősöm, hogy túl hamar ment el dokihoz és ahogy "megvizsgálta utána elvetélt.
2014. márc. 5. 17:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Tegnap a vizsgálat óta de mondta a doki hogy a vizsgálat miatt normális. Elvileg 6 hetes
2014. márc. 5. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
semeddig nem normális.
2014. márc. 5. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is vérezgettem a vizsgalatok után a terhesség alatt. Nekem azt mondtaa doki, hogy minimalis vérzés 24 órán belül nem baj, de ha ennél tovább tart, vagy erősödne, akkor menjek vissza. Nálam pár óra alatt mindig elmúlt.
2014. márc. 5. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Több mint egy napja vérzik...
2014. márc. 5. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt rákszürés után "vér" meg is ijedtem ott rögtön és azt mondta a dokim teljesen normális de ha estig nem múlna el vagy erősödne azzonnal ügyelet!
2014. márc. 5. 18:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Este 6kor kerültem sora
2014. márc. 5. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem több mint egy napja?
2014. márc. 5. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!