Mennyi ideig normális a vérzés?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam az első nőgyógyászi vizsgálaton és rákszűrés miatt kenetett is vett. Nem ömlik belőlem a vér hanem csak egy kicsit vérzek. Mennyi ideig normális hogy van egy kis vérzésem? Ettől nem lesz semmi baja a babának?2014. márc. 5. 17:19
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális. Rákszűrés után max barnázni lehetne, de vérezni semmiképp sem. Én a helyedben kórházba mennék.
2/10 anonim válasza:
Terhesség alatt? Semennyire. Mióta vérzel? A doki tudja? Ha nem akkor menj el most mert vetéléshez vezethet.
3/10 anonim válasza:
Az első vizsgálatom után tőlem nem jött egyántalán semmi. Hány hetes vagy? Túl hamar sem jó elmenni. Én 7 hetesen mentem először. Sajnos volt már úgy ismerősöm, hogy túl hamar ment el dokihoz és ahogy "megvizsgálta utána elvetélt.
4/10 A kérdező kommentje:
Tegnap a vizsgálat óta de mondta a doki hogy a vizsgálat miatt normális. Elvileg 6 hetes
2014. márc. 5. 17:30
6/10 anonim válasza:
Én is vérezgettem a vizsgalatok után a terhesség alatt. Nekem azt mondtaa doki, hogy minimalis vérzés 24 órán belül nem baj, de ha ennél tovább tart, vagy erősödne, akkor menjek vissza. Nálam pár óra alatt mindig elmúlt.
8/10 anonim válasza:
Nekem is volt rákszürés után "vér" meg is ijedtem ott rögtön és azt mondta a dokim teljesen normális de ha estig nem múlna el vagy erősödne azzonnal ügyelet!
9/10 A kérdező kommentje:
Este 6kor kerültem sora
2014. márc. 5. 18:31
10/10 anonim válasza:
Akkor nem több mint egy napja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!