12hetes terhes vagyok. SOS! Angliában elő kismamák kispapak segítséget kernem, akiknek a párja angol. Mit kell tegyek?
Sziasztok.
Nem ertem ,hogy a születendő gyerekemnek ,hogyan szerezhettek meg minden papírját, mivel a párom angol és meg házasok nem vagyunk, így egy kicsit megbonyolitja a dolgot. Minden ismerősöm akinek van pici babaja a parjuk is magyar. Uh fogalmam sincs ,hogyan intézzék a kettos állampolgárságot. Az apai nyilatkozatot?..mi mennyibe kerul?..stb.
Irtam a nagykovetsegnek de ugy erzem el se olvasták a kérdésem mert arra válaszoltak ,hogy ha mi egy -magyar pár- vagyunk angliabn...
Uh nem tudom kihez forduljak!
Kérlek segitsetek!:)
Előrre is köszönöm!
Magyarországon teljesen ingyenes az esküvő. Mondjuk egy gyerek miatt összeházasodni szerintem hülyeség. Amúgy is az, de mindegy...
Amúgy meg valóban. A magyar papírok intézéséhez elvileg te értesz az angolhoz meg a barátod. Szerintem menj el az ottani orvosodhoz és ő el fog mondani szépen mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!