Milyen gyakran kellene érezni a baba mozgását?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, két hete éreztem először mozogni. Nehezen tudom még különválasztani a bélmozgástól az első gyerek révén, de szoktam érezni. 2 napja viszont semmit sem érzek. Nagyon ideges és stresszes most az életem, őt nem szeretném elveszíteni. Lehet azért nem érzem, mert... :(2014. márc. 4. 07:21
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor még nem kell mindennap érezned nyugi.
2/4 anonim válasza:
pláne ha mellsőfali a lepényed, a baba még könnyen el tud bújni, attól ő mozog. Na meg persze ha vastag a hasfalad akkor se úgy érzed. De ha nem vagy nyugodt, menj és nézesd meg magad, vagy védőnővel hallgassatok szívhangot, de megjegyzem 20 hetesen, alig találta a babámét, mert köldökkönyékén kereste mert akkor már úgy szokás, pedig mondtam neki hogy nagyon lent érzem, már majdnem feladta, amikor nagyon lent jobb oldalt megtalálta, mondta is hogy szokatlan helyen van :) De hát babák nem olvassák a tankönyveket, hogy hol kellene lenniük :) Tehát akkor se ess kétségbe ha nem nagyon találja, mert pl. a köldökzsinor suhogását is lehet hallani, azt könnyebb megtalálni és akkor már tuti minden rendben :)
3/4 anonim válasza:
Nyugodj meg, én is voltam, hogy nem éreztem napokig ennyi idősen. Még nagy helye van, könnyen el tud bújni. Talán egy kis csokievés beindítja majd, de az sem garantált ilyenkor még. Van, aki 20 hetesen érezte először a babáját. Nyugalom! :)
4/4 anonim válasza:
En is voltam igy... Bar en 21 hetesen ereztem eloszor. Csoki az szokott segiteni, vagy akkoriban meg a narancstol is beporgott! 29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!