Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy jobban...

Mit csináljak, hogy jobban érezzem a baba mozgását?

Figyelt kérdés
21hetes 2nap vagyok. péntek óta nem nagyon érzem a baba mozgását. Eddig olyan simogató érzést éreztem, de most semmi, ha mégis akkor meg nagyon gyengének érzem. Mit csináljak,hogy jobban érezzem? Hanyadik héttől kellene minden nap érezni? Mikortól várhatóak a rúgások?
2014. jan. 27. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Feküdj a hátadra és rakj a medencéd alá egy párnát, hogy kitüremkedjen a hasad és "kevés helye legyen" a gyerkőcnek.

Elméletileg reklamálnia kell majd emiatt.

Ha ma se fogod érezni vagy nem vagy biztos benne, akkor keresd fel a kórházat egy uh-ra, biztos, ami biztos.

Mondjuk én már most összepakolnék pár cumót és indulnék, de ez én vagyok.

Nem vártam volna péntek óta ennyit.

Reméljük, hogy nincs baj.

2014. jan. 27. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha most is érzed, csak kevésbé erősen, lehet, hogy a baba egyszerűen máshogy fordult, és inkább befele rugdos. Szerintem nincs gond, amíg érzed, ha gyengén is.
2014. jan. 27. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Àllítólag ilyenkor mèg eltudnak bújni, ha mozog akkor is ha csak napi egyszer megvan. Szerintem nincs semmi gond. 21 hetes vagyok èn is, nàlunk is az a módi hogy egy nap buli 3 nap szinte semmi, majd újra buli....
2014. jan. 27. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nyugisabb napjai vannak a front miatt. A lepényed hol helyezkedik el?
2014. jan. 27. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Mellső fali lepény.
2014. jan. 27. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor azért nem érzed még a rúgásokat szerintem. Mondjuk az eddig érzett mozgást kellene. Esetleg közelben akinek van szívhang figyelője?
2014. jan. 27. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, én 20 hetesen éreztem először a babámat mozogni, utána volt, hogy napokig nem. Mindennapos a mozgása a 24. héttől lett, hátsó fali a méhlepényem. Ja, és az én babám mindig befelé "rugdosott", mert a kis háta volt mindig a hasamnál, én azért nem éreztem sokszor. Lehet neked is máshogy fordult most, még azért nagyon sok helyük van ilyenkor, de ha nyugtalan vagy, akkor tényleg inkább menj be a kórházba, és nézzenek rá.
2014. jan. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!