Mitől hízok most ilyen ütemben? Megijedtem!
Kedves Kérdező!
Én is hasonló cipőben jártam/járok. Mivel genetikai alapon terhességem előtt is bármennyit ehettem, Sose híztam maximum 1-1 kilókat, amit vissza is fogytam egyből. Tehát mondhatni azt, hogy a nagy kajálások ellenére stagnált a súlyom. Terhesség alatt ez viszont változott.....nem vizesedtem egyáltalán, ugyan annyit ettem (sőt nasi helyett inkább gyümölcs a menő) és bizony a terhesség 22. hetéig felcsúszott egy laza 10 kiló :/ (igaz valamilyen szinten örültem neki, mert igy is 46 kilóval kezdtem a terhességem és úgy néztem ki mint egy anorexiás)DE....a vége felé mivel magasságom se eget verő így már kezdték a plusz súlyt érezni a lábaim is, hogy nem oké. Középidő óta inkább úgy érkezem, hogy napi többször KIS mennyiséget, így stagnálok a plusz 10 kilónál és már csak az jön fel rám amennyit a kis Manó hízik :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!