Szőrösödik a hasam. Ez normális? Hogyan szőrtelenítsem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 hetes kismama vagyok. És eléggé szőrösödik a hasam (gondolom s hormonális változások miatt...) Egyrészt kíváncsi vagyok, hogy történt ilyesmi mással is?? Vagy mondjam az orvosnak? Lehet valamivel szőrteleníteni ilyenkor? Tartok a gyantától és az epiláló géptől is...2014. márc. 2. 18:32
11/16 anonim válasza:
Nekem sajnos szülés után ia megmaradtak a sötét szőrök a hasamon,4 éves a fiam,pedig a terhesség előtt semmiféle szőr nem volt rajta :(
12/16 anonim válasza:
Nehogy kiszőkíttesd! Terhesen főleg a hasadra eszedbe ne jusson hidrogénperoxidot tenni!
13/16 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, semmilyen vegyi anyagot nem tennék rá, a krémet is és a szőkítést is kizártam. Egyedül az epilátoron gondolkodom. Mivel sötét, erös szálu és nem is olyan kevés. Sajnos zavaro :(.
2014. márc. 2. 21:52
14/16 anonim válasza:
Nekem azt mondta a kozmetikus csaj, hogy ne gyantázzuk le a terhesség alatti hormonváltozásoktól megerősödött szőrt bikinivonal felett, meg a hasamon a függőleges csíkban oda nőtteket, mert akkor utána megerősödik. Igaz-e, nem-e, nem tudom, de mindenesetre nem bántottam. Szülés után elmúlt.
15/16 anonim válasza:
hát sztem szedd ki nyugodtan, nekem is szőrös maradt a hasam terhesség után:S
terhesség alatt nem piszkáltam, szülés után is kapott kb egy év haladékot hogy kihulljon magától és nem:S a striák és a hasszőr maradt nekem emlékbe a terhességből:)
16/16 anonim válasza:
utolsó vagyok: én hol borotválom, hol gyantázom, hol meg csipesszel szedegetem...nem erősödött a borotválástol sem, elég erős volt igy is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!