Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szőrösödik a hasam. Ez normáli...

Szőrösödik a hasam. Ez normális? Hogyan szőrtelenítsem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 hetes kismama vagyok. És eléggé szőrösödik a hasam (gondolom s hormonális változások miatt...) Egyrészt kíváncsi vagyok, hogy történt ilyesmi mással is?? Vagy mondjam az orvosnak? Lehet valamivel szőrteleníteni ilyenkor? Tartok a gyantától és az epiláló géptől is...
2014. márc. 2. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ez normális. Nekem is sokkal pihésebb lett. Engem nem zavar, hogy szőrtelenítsem, de világos bőrű vagyok és szőkés hajjal, talán ezért nem is feltűnő, csak én veszem észre.

Ha téged nagyon zavar, vagy sűrű, sötét a szőr, akkor szedd le, esetleg kérdezz meg egy kozmetikust, hogy mit javasol.

2014. márc. 2. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon szőrös lett. Mindenki azt mondta,hogy biztos fiú, és azért... Lányt várunk, úgyhogy ha ilyet hallasz ne hidd el,hogy feltétlen fiúra utal :)

28 hkm

2014. márc. 2. 19:03
 3/16 anonim ***** válasza:
NEkem is mindkét lányommal beszőrösödött, aztán később eltünt, olyan lett mint előtte volt. Én nem nyúltam hozzá, annyira nem zavart.
2014. márc. 2. 19:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem is, bar inkabb pihes, szinten szőke vagyok. Védőnő azt mondta ne szőrtelenítsem, elmúlik magától szülés után.

32 hkm

2014. márc. 2. 19:26
 5/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is besötétedtek a pihék, engem is zavar. Kisfiút várok.

Gyantázni szeretném, de még nem mertem. Félek a méhösszehúzódásról... Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Remélem, nem fogok nagy bajt csinálni.

2014. márc. 2. 19:29
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát, én is ezzel kínlódok. Múltkor nekimentem Veettel, aztán mikor el kezdett nőni, akkor csipesszel kihuzkodtam a sötétebb szálakat. Ha visszanő, sztem megnézem a cukorgyantát...

24 hkm

2014. márc. 2. 20:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Ne csinàljatok butaságot, csak megerősödik a szőr. Szülés után kihullik magàtól. Addig meg ki lehet bírni szerintem.
2014. márc. 2. 20:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem is eléggé szoros lett a hasam :( sötét szőrű vagyok így sajnos ott is eléggé látszik :( 14 honapos a kislányom és még mindig nem múlt el :( szóval van ilyen is, hogy megmarad... :/ de nem gyantaztattam meg, vártam, hogy hátha elmúlik, de úgy tűnik nem fog. Nyáron fogok vele valamit csinálni mert nagyon zavar.
2014. márc. 2. 20:32
 9/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sötét hajam van, és a szőrök a hasamon feketék és egyáltalán nem nevezhetők pihének, kifejezetten vastag szálak... Az epiláló gépen gondolkoztam, de azt meg (ne nézzetek hülyének) de azért nem merem, mert ugye hangos, és félek zúgatni szegény babámtól pár centire.. Vagy őt védi annyira a hasfalam és a magzatvíz, hogy nem hallaná olyan hangosnak és nem rémisztené meg szegényt? Most ez lehet hogy hülye kérdés.. :-)... Az eddigi válaszokat köszönöm szépen!!
2014. márc. 2. 20:41
 10/16 anonim ***** válasza:
A babától nyugodtan leepilálhatnád, ez butaság, viszont ne nyúlj hozzá. Ez csak a hormonok miatt van, ha megszülsz elmúlik, de ha leszeded akkor megmarad. Menj kozmetikushoz, ha nagyon zavar kiszőkíti neked.
2014. márc. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!