A 8. hétben vagyok, a nagy problémám, hogy nem a kismamákra jellemző alvásigénnyel rendelkezem, mondhatni alig alszom, és mindig fáradt vagyok. A dokimnak ha jelezem tud valami "gyógymódot" ajánlani vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. júl. 22. 10:03
1/4 anonim 

válasza:

Szia!
Sajnos ismerős a probléma. Én is feltetem annak idején a kérdést. Volt aki a természetgyógyászos dolgokat írt. Én ebben anniyra nem hiszek. AZtán Édesanyám mondta hogy igyak citromfű teát. Utána tudtam aludni rendesen. MOndjuk úgy is fáradt voltam:)
2/4 anonim 

válasza:

En mar fordultam evel a panasszal a vedonomhoz, o csak a harsfateat ajanlotta lefekves elott.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is ilyen tea dologra gondoltam, hogy esetleg hatásos lehet.
2008. júl. 22. 10:13
4/4 anonim 

válasza:

Teljesen normális, h. alig alszol, hiszen ez az első trimeszter jellemzője. Az óriási hormonváltozás okozza. Nyugodj meg, ezt kibírod, aztán jön, az ,h .állandóan aludnál, végül pedig ismét az álmatlanság, de az már a nagy teher miatt.
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!