Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet egyedi eset vagyok?...

Lehet egyedi eset vagyok? Mostanában feszt barnázok!

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy terhes lettem és a 8. héten barnázgatni kezdtem 2 napig tartott. Elmentem dokihoz, megnézett azt mondta odabent minden rendeben, deviszont van egy polipom és a régi méhszájsebem is vérezget. Biztos ami biztos irány az ultrahang. na ott is minden oké, se vérömleny se ilyesmi! Örültem, hogy elmúlt de a 11 héten ismét viszont láttam a bugyimon, irány a doki, minden oké odabent, nem érti - mondja!!! 12. heti UH-n megemlítettem, hogy barnázok, mondta a csajszi nem a méhemből jön! Azóta is van 3-4 napig aztán 1-2-3 napig szünet! Ja a rákszűrésem jó lett a 8.héten csináltuk meg! Nem értem az egészet, mitől kezd el vérezni a polip vagy a méhszájseb??? Talán mikor többet mozgok akkor jobban jön, de lehet csak arra fogom! Segítsetek, 13. hétben vagyok és most is egész nap barnáztam! Mi a fenét tegyek ellene? Volt valaki hasonló cipőben, vagy tudná a választ akkor megköszönném!!
2009. dec. 12. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Pihenj és ne erőltesd magad.Nekem a méhszájsebem miatt a doki pihenést írt elő, már 1 hete itthon leledzem (ebben az évben már nem is megyek dolgozni sem) és abbamaradt a vérezgetésem.
2009. dec. 12. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, én is a 8. héten kezdtem barnázni, csak én nem kihagyásokkal, hanem a 12. hétig folyamatosan. nekem is polipom volt.A tuti megoldást nem tudom, csak azt amit az orvosom ajánlott akkor. Fekvés, fekvés, fekvés. Semmi megerőltető dolog. És a házasélet mellőzése. Én is végig aggódtam a terhességem, de szerencsére nem volt aztán semmi gond. Lehet neked is többet kéne pihenned. Nyugodt babavárást kívánok
2009. dec. 12. 15:12
 3/6 A kérdező kommentje:
De a 18 hós babó mellett igen nehéz! Köszi a válaszokat! Az utólsótól kérdezem mi lett a polippal(mármint ha megszültél már)?
2009. dec. 12. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt barnazas es szigoru fekvesre voltam utalva,szoval ha teheted pihenj!
2009. dec. 12. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Megszültem és a szüléssel rendeződött is a dolog. Azt mondta a dokim, hogy a méhnyálkahártya túlburjánzása volt, úgyhogy szülés után semmi teendő nem volt. Nekem most egy éves a kislányom, 21 hetes terhes vagyok, tudom, hogy nem lehet mellette pihenni, de sajnos ilyen esetben (mármint ha polip van) tényleg csak a pihenés segít. Nem tudod megoldani, hogy legyen napközben segítséged?
2009. dec. 13. 10:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát egyáltalán nem sajnos! Így is fekve játszom vele, tiszta szégyen!
2009. dec. 14. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!