Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok. Szerint...

8 hetes terhes vagyok. Szerintem mostanaban kellene normal esetben megjonnie. Elofordulhat ilyenkor hogy barnazok? Normalis lenne? Mennyi lenne normalis?

Figyelt kérdés
Volt egy s. vetelesem es akkor is barnaztam 8-9 korul aztan a 11 heten is aztan masnap begorcsoltem es elveteltem.Most felek mindentol!!!!!!!!
2008. okt. 20. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos már nekem is volt vetélésem, és tudom mi az!!

De lehet, hogy pont a terhesség miatt van! De ezt csak egy doki tudja megmondani! Ne gondolj erre, és menj el a dokihoz, csak ő tud megnyugtatni!!

Ilyenkor mindentől fél az ember, hiába írom azt, hogy nyugodj meg, nem lehet! Én is végig parázom a terhességem!!!

Szerintem menj el holnap egy dokihoz, és kitartás!!!

Egy kalappal kívánok neked, és váljanak valóra az álmaid!!!

2008. okt. 20. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Előfordulhat egy nagyon kevés ami nem jó de nem kell egyből kétségbe esni

Szedsz gyógyszert?

2008. okt. 20. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen szedek terhes vitamint!
2008. okt. 20. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul barnázás akkor, mikor a mensinek kéne megjönnie. Kis mennyiségben ez nem probléma.
2008. okt. 20. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

A második válaszoló vagyok

Mikor legközelebb mész dokihoz érdeklődj az utrogestan felől nekem is volt egy vetélésem nem olyan rég és mikor újra terhes lettem volt egy picike rózsaszín folyásom és egyből felírta azóta semmi bajunk nem volt szerencsére és már a 15.hétbe járunk

2008. okt. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!