Érdemes venni Béres magne B6 vitamint vagy maradjak a sima magne b6-nál?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!27 hetes pócak babás2008. júl. 22. 09:05
1/3 anonim válasza:
Szia!Én mind a kettöt kipróbáltam a magneB6-ból 3szor2-t kellett szednem a Béresböl pedig 2-t egyet reggel egyet este ! Igy a Béres sokkal gazdaságosabb! viszont van olyan ismerösöm akinek jobban bejött a Magne b6 mert ugye kisebb adagokban adagolód a szervezetedbe! Ha gondolod próbáld ki! Minden jót! 24 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Szia! Ez attol függ, hogy milyen erősek a nyilalások, alhasi fájdalmaid, ill. nyitva vagy e. Én sajnos elkezdtem kinyílni, és a méhösszehúzodásaim, keményedéseim is sűrűek voltak, így az orvosom javaslatára 3x1 szem Béres MagneB6-ot kell szednem, mert abban több a hatóanyag. Ártani nem árt, mert a magnézium, mint a c vitamin is, a felesleg kiürül pisilésnél.
3/3 anonim válasza:
ÉN MAGNE B6 EXTRÁT SZEDTEM ABBÓL MÉG KEVESEBB KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!