Hányingerre Magne B6? 8 hetes vagyok és egész napos hányingerrel küzdök. Lehet szedni a MAgne B6ot?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 11:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem az elsősorban az izmok lazítására jó, tehát a haskeményedésre vagy ha húzódik és feszül a méhed ahogy növekszik. Sokszor egyél keveseket, reggel amikor felébredsz rögtön egyél egy kekszet vagy valamit, én sokszor azért voltam rosszúl és hánytam mert üres gyomorral reggel kinyitottam a hűtőt...és nekem annyi volt.Egyszerű könnyű ételeket válassz amik nem terhelik meg a gyomrodat!
2/5 A kérdező kommentje:
kajával kezdem és ennek ellenére hányok - egész nap!
2009. dec. 12. 11:41
3/5 anonim válasza:
Nekem a dokim pont Magne B6-ot javasolt rá. A B6 vitamin hányáscsillapító. Amint elkezdtem szedni elmúlt. Azonban ha véletlen egyet lefelejtettem bevenni, akkor másnap hánytam. Azt mondta a magnézium meg úgy sem árt. Szedd nyugodtan. Én Bérest szedtem, abból kevesebb kell.
4/5 anonim válasza:
Ha más panaszod nincs csak a hányinger, akkor elég a sima B6 vitamin is. Recept nélkül kapható. Majd ha keményedik is a hasad, akkor elég elkezdeni a magnéziumot.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is elég a sima B6 vitamin. A Magne B6 az nagy részben magnéziumot tartalmaz. Csak azért van benne B6 is, mert a magnézium B6 nélkül nem tud felszívódni. Ez izomlazító, feszültségoldó gyógyszer. Segít a hányingerben is a B6 tartalma miatt, de jobban jársz ha a sima B6-ot szeded hányás ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!