Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már mindent bevásároltam, még...

Már mindent bevásároltam, még pár aproság hiányzik. Ugyanis a párom most lett munkanélküli. Még nem vettünk baldachint a kiságyra. Az nagyon fontos?

Figyelt kérdés
meg még a játékok hiányoznak,meg mellszivo,meg pár aproság.babaruhák van rengeteg,és pelenka is.olyan rossz,h már mást nem tudok venni,mert jön a karácsony,és sajnos még a fagyasztom is üres.nagyon félek ettöl a helyzettöl,de remélem jobb lesz hamarosan.most 37 hetes vagyok.
2009. dec. 12. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem fontos a bladahin, csak annyira, mintha a te ágyad felett lenne. Az első pár hónapban pedig még biztos nem fog játszani.
2009. dec. 12. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát a baldacbin egyáltalán nem fontos. :-)

Én ugyan vettem, de fel se raktam, mert van zenélő forgó az ágy fölött és a kettő nem fér el együtt nálunk. Majd lehet ha nagyobb lesz felteszem, de akkor se biztos.

2009. dec. 12. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, mi anyagilag jól álltunk, mikor a babánk született, baldachint mégse vettem. Minek? Nem lát ki tőle, mosni-vasalni kell, mert hihetetlenül gyorsan porosodik... Szerintem egy teljesen felesleges vacak.. de ez csak az én véleményem. :)
2009. dec. 12. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
A baldachin teljesen felesleges.És még játékok sem kellenek neki pár hónapig.Először elég egy kiskendő a kezébe,egy csörgő,amit rázogathat,vagy az ágyon keresztbe felfüggesztve.A drága kütyük nem feltétlen kellenek,és sokszor nem is hasznosak.
2009. dec. 12. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyik fiamnál sem volt/van baldahin, tök fölöslegesnek tartom. A játék egyenlőre nem kell neki, mert pár hónapig csak úgysem játszik semmivel. Addigra meg hátha rendeződik a helyzetetek.
2009. dec. 12. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Mellszívóval is ráérsz szülés utánig.. Nekem pld. hiába volt gépi is, kézi is (kölcsön mindkettő) sajna nem volt vele mit fejni. Igy legalább nem bánkódtam, hogy kidobtam (volna) tízezreket a két mellszívóra.
2009. dec. 12. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:

a baldachin a szunyog ellen kell. telen tehat tok felesleges. inkabb a fagyasztot toltsd meg, mert egy darabig nem sok idod lesz fozocskezni es akkor csak kiveszed a felig kesz kajat es meg is van! a mellszivo is jol johet.

a jatek sem fontos, azt ugyis fogtok ajandekba kapni, amugy sogornomnel a nylon zacsko es szaraztesztaval megtoltott muanyag palack volt a meno, a draga jatekok, meg csak figyeltek a szekrenybol!

ne felj a helyzettol, minden megoldodik, a baba egeszsege a legfontosabb!

boldog karacsonyt es konnyu, gyors szulest kivanok!

26+5 km

2009. dec. 12. 11:30
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugottam.mindenkinek kellemes baba várást,és jo egészséget kivánok.
2009. dec. 12. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:
mellszívót én 2000-ft.vettem a vaterán.Mindha új lenne,dobozában,haszn.uttal.
2009. dec. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!