Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák,...

Vannak itt olyan kismamák, anyukák akik 20 évesen vagy fiatalabban fognak szülni vagy szültek már?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és lassan 2 hónapos terhes. Védekeztünk de becsúszott. Nem akarjuk elvetetni de ez az egész helyzet nagyon ijesztő nekem. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, eleve a munkám is az, hogy picikre vigyázok, de most megvagyok mindentől rémülve és a legrosszabb az, néha azt gondolom bárcsak ne lennék terhes. És emiatt utálom magam, egy anya hogy gondolhat ilyet?? :( Nagyon szívesen beszélgetnék olyan anyukákkal akik velem egykorúak és szintén terhesek vagy olyanokkal akik ilyen korán szültek mint én.
2014. febr. 28. 17:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 20 vagyok és az elején én is nagyon meg voltam íjedve az egésztől, féltem a változásoktól, attól, hogy vajon jó anya leszek e. De azóta már "megnyugodtam" és tudom, hogy minden rendben lesz:) 18 hkm
2014. febr. 28. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
18 leszek áprilisban, májusban szülök. Nagyon várom már.
2014. febr. 28. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
21 évesen szültem a lányomat és most született a kistesó januárban 22 évesen ő kisfiú lett. 1 hét múlva töltöm a 23-at:)
2014. febr. 28. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 19 éves vagyok és 36hkm
2014. márc. 1. 08:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Következő hónapban leszek 20. 23+2 hetes kismama vagyok.

Az elején én is megijedtem és elgondolkodtam azon, hogy vajon mi lesz és lehet, hogy nem is akarok terhes lenni,(de az abortuszra SOHA nem gondoltam) pedig egész életemben csak erre vágytam. Maximum kétszer jutott ez eszembe, de az igazi okot nem tudom. Szerintem a hirtelen jött változás és ijedtség okozta :)

Ma már nagyon várjuk az egész család, nagyszülők, dédszülők, keresztszülők :D

Ahogy te, úgy én is fiatal anyuka szerettem volna lenni, hisz sokkal könnyebb lesz minden, jobban megértitek majd egymást a kicsivel stb...

Egyébként örülök, hogy van még egy személy akivel hasonló cipőben járunk, fiatalok vagyunk és kismamák.

Szívesen beszélgetnék veled, ha gondolod, nyugodtan írhatsz privát üzenetet. :)

2014. márc. 1. 11:27
 16/19 anonim ***** válasza:
szia. én 20 éves vagyok a párom 23 20hetes vagyok:) bennen is van félelem tervezett baba és kisfiú lesz azt is szerettem volna. félelem azért van bennen minden nap h nehogy vmi baj legyen a picivel de mikor megmozdul elmulik ez is mert tudom hogy jól van. nem tudom ultrahangon voltál e már de én mikor megláttam sìrtam és eszembe se jutott volna elvetetni. 12 hetes uh.n már gyönyörű baba volt és mocorgott a hasamba felemelő érzés volt látni. ha gondolod irj privit èn is szìvesen beszélgetek veled
2014. márc. 1. 20:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia ! Én 16 évesen szültem a lányomat, most 20 éves vagyok és várjuk a kistesót. :)

Írj nyugodtan , ha beszélgetni szeretnél! :)

2014. márc. 2. 08:49
 18/19 Gyöngyikee ***** válasza:
Szia :) Ën 19êves vagyok ës 27hetes terhes :) ha gondolod irj privit ês beszëlgethetünk.
2014. márc. 2. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok a gyerekhez
2015. aug. 1. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!