Gabszem kérdése:
Kinek mi vált be hányingerre?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 08:20
2/13 anonim válasza:
B6 vitamin és 100%-os narancslé :)
4/13 A kérdező kommentje:
B6 vitaminból mennyit lehet bevenni terhesvitamin melett?
2014. febr. 28. 08:27
5/13 anonim válasza:
Szia! Nekem mindig más válik be... Eddig a leghatékonyabb a mentolos cukorka volt, egyszer-kétszer a citromos víz is segített, de volt, h attól hánytam! Ha csak egy kicsit émelygek, elég egy pár falatot ennem! Viszont vannak olyan napok, amikor semmi nem segít! A keksz evés az első babámnál segített, most meg nem! Ezt ki kell tapasztalni! Sok sikert és boldog babavárást! 8 hetes km
6/13 anonim válasza:
5-ös vagyok! A rosszabb napokon nekem a b6 sem segít!
7/13 anonim válasza:
gyömbér- szinte minden formában.
Van gyömbéres ginseng (filteres), de akár a normál citromos teába belereszelt friss gyömbér, a gyömbéres szárazabb keksz vagy a kandírozott cukros (picit csípős is) gyömbérkocka.
8/13 anonim válasza:
Nekem az is elég volt, ha csak ettem pár falat bármit.
9/13 anonim válasza:
Napi 3x1 B6-ot szedtem terhesvitamin mellett
10/13 anonim válasza:
Nekem a pirítós maradt bent csak a 12. hétig. Mellette amikor éreztem, hogy durvul a helyzet, akkor b6-ot szedtem. Nekem napi 2-3 elég volt, mert délutánra voltam mindig nagyon rosszul. A 12. héten elkezdett javulni, a 13. -tól már egészen elviselhető volt a helyzet. Bár akkor meg a gyomorégés csinált ki, de az is elmúlt. Most 17 hetes vagyok és semmi bajom, csak figyelni kell arra, hogy mit eszem. Zsírosat, fűszereset nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!