Mennyi az esélye annak hogy fejlődni fog a babám?
Figyelt kérdés
Az orvos megállapitotta hogy 5 hetes vagyok. Ugyanazon a nagyon szexeltem és késő estére bevéreztem :(
Az ügyeleten kiderült hogy nem vetéltem el mert ahoz nagyobb mennyiségü vérnek kellett volna kijönnie, de nekem elállt a vérzés és utána kicsi barnázás volt, majd az is megszünt. Fekszem és utrogestrant kaptam. Mennyi az esélye annak hogy fejlödni fog a baba és nem lesz gond? Ha ezt tudom sokkal jobban odafigyelek :(
2014. febr. 27. 16:51
1/8 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni hogy ugyanazon a "napon" szexeltem
2014. febr. 27. 16:52
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond csak most mér jobban vigyázz a babádra. inkább kerüld a szexet,/lehet mást is csinálni ha nagyon muszáj.Tapasztalat...
3/8 anonim válasza:
Ettöl még fejlődhet. A vérzést vagy hematóma vagy a méhszájon megtapadt placenta okozhatta. Innentől semmi szex, rengeteg pihenés és napi legalább 1000 mg magnézium.
4/8 anonim válasza:
A méhszájon megtapadt méhlpény semmiképp se okozhatta,mert 5 hetesen még szikhólyag látja el azt a feladatot,amit 12. héttől a placenta. Ált. az orbodok 12.hétig nem ajánlják a házaséletet,mert maga az orgazmus méhösszehúzódásokat válthat ki és ez vetéléshez vezethet. Biztos nem lesz baj,pihenj sokat,a magnézium az jó,ha szurkál,görcsöl a hasad. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok! Remélem hogy minden rendben lesz. Ha van még valakinek ilyesmivel kapcsolatban tapasztalata, várom azoknak is a válaszát (megnyugtat). Köszönöm kedves anyukák és kismamák! :)
2014. febr. 27. 20:58
7/8 anonim válasza:
Én hét hetesen véreztem, csak pecsételős vérzés volt. Még aznap megvizsgált a dokim, és hormonkúrát, valamint két hét szigorú fekvést írt elő. Onnantól kezdve a 20. hétig tilos volt a szex. Mondjuk mi a férjemmel megegyeztünk, hogy az első trimeszterben nekem nem lesz orgazmusom pont a méhösszehúzódásoktól való félelmünkben. Aztán a vérzés megszűnt, és csodálatos, gondtalan terhességem volt. Ilyet kívánok Neked is, kedves Kérdező! Minden rendben lesz!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm drága vagy! :)
2014. febr. 28. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!