Lehet h terhes vagyok (kb.10nap és kiderül), de holnap kell mennem HPV oltásra. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Nem tervezünk még babát, de volt 1 alkalom amikor úgy alakult h védekezés nélkül a legtermékenyebb időszakban... Végülis nem lenne gond ha becsúszna a baba, csak nem tudom mi legyen ezzel a HPV oltással, nem is biztos h megfogant.2014. febr. 27. 16:10
1/5 anonim válasza:
Még mielőtt kibontanák az oltóanyagot mondd ezt el az orvosnak, majd ő segít dönteni. Legfeljebb elhalasztjátok az oltást. Én a másodikat majdnem 3 héttel később kaptam meg, mert folyton beteg voltam.
2/5 anonim válasza:
Mondjuk ha nem vagy már szűz teljesen értelmet is az oltás.
3/5 A kérdező kommentje:
Az orvosok szerintem jobban tudják ;)
2014. febr. 27. 20:19
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem értelmetlen az oltás... Sőt, nagyon is fontos. És pár évente amúgy is ismételni kell a beadatását, tehát ha az első három oltást 13 évesen kapom, amikor még szűz vagyok, és utána pl 20 évesen újra kapok, és már nem vagyok szűz, akkor az szerinted az értelmetlen?
Nem, a te válaszod értelmetlen. ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem nem volt kedvem magyarázkodni :D
Emlékeztető oltás is kell? Erről nem is hallottam. Hány évente?
2014. febr. 28. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!