Barbi1234 kérdése:
6 hetes terhesség esetén előfordulhat, hogy a has kívülről kicsit átalakul? (kigömbölyödik? )
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy "átáll terhes üzemmódba"? Tudom, hogy a magzat stb. még pici és nem látható nem arra gondolok és nem is híztam. De mégis más lett a hasam alakja.2014. febr. 25. 18:32
1/8 anonim válasza:
Egyszerű puffadás. Az első trimeszterben nagyon gyakori.
2/8 A kérdező kommentje:
De nem érzem magam puffadtnak. Azért köszönöm a választ
2014. febr. 25. 19:22
3/8 anonim válasza:
Figyeld magad ha reggel nem ugyanakkora a has körfogatod, mint este akkor az 100% puffadás. A méh a 12. hét után emelkedik ki, addig nincsen terhes pocakja senkinek.Amúgy most kb. borsószem méretű a babád szóval ha belegondolsz semmiképpen lem látszódhat.
4/8 anonim válasza:
6 hetesen ez puffadàs ha èrzed ha nem. Sok nönek van. Nekem is volt mindkèt terhessègnèl. Terhesnek csak 20 hèt körül kezdtem làtszòdni.
5/8 gabszem válasza:
nálam is ugyanez van. a 6. hétben vagyok és napok óta nagy a hasam. biztos puffadás.
6/8 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is nagyobb a hasam, szerintem nem puffadás, mert reggel is nagyobb, mint régen. Most 8hetes vagyok, igaz a 3.baba, lehet hogy ezért látszik korábban. De volt olyan ismerősöm, 1.babánál 3 hónaposan akkor hasa volt mint nekem 6 hónaposan!
7/8 anonim válasza:
A 3. babánál már nem olyan furcsa, ha nem olyan feszesek a szalagok, mint az első terhességnél. Ismerősünknél az első babánál csak félidő után kezdett látszódni a pocak, a 3-nál már a 8. héten egyértelműen meg lehetett mondani róla, hogy babát vár.
Viszont első terhességnél ráadásul a 6. hétenegyáltalán nincs terhes pocak.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen reggel is ugyanekkora a hasam. De nem azt írtam, hogy nőtt hanem azt hogy míg eddig a zsírpránácskáim laposan elterültek most előre kigömbölyödnek. Amugy tudom, hogy a baba még nem látszódhat a méreteiből is kifolyólag.
2014. febr. 26. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!