Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen korai babaruhákat...

29 hetesen korai babaruhákat mosni, vasalni? Már úgy rendezgetnék.

Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 14:19
1 2
 11/16 lcs ***** válasza:
szóval ezzel érvelhetsz apának, hogy miért kéne összerakni az ágyat ;))
2014. febr. 25. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
4. vagyok, előző terhességemnél 32 hetesen befektettek, pedig csak rutin vizsgálatra mentem. Sem papucs, sem hálóing, fogkefe, semmi sem volt nálam. A férjem sem tudta aznap behozni, nagyon kellemetlen volt, még bugyit sem tudtam cserélni. Ezt elkerülendő, készen van a kórházi csomag. Attól még lehet hogy a 40. héten szülök :)
2014. febr. 25. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Korainak tartom nagyon, hiszen még jobb esetben hónapokat állnak a szekrényben, ugyanakkor a 35. héten ha elkezded, az mar nem korai. Én is akkor vettem meg mindent és mostam, vasaltam. Még milyen jól tettem, mert másfél héttel később már babáztam : )
2014. febr. 25. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:

32 hetesen vásároltunk be, tehát 29 hetesen még szinte nem is volt semmi megvéve, mármint ruhák, textilneműk, stb., akkor babakocsink, kiságyunk volt csak. Olyan 34-35 hetesen kezdtem el kimosni és vasalni őket, akkor a kórházi csomagot is már összekészítettem, 36 hetesen kerültem kórházba, a 38. héten szültem. Szóval mindennel időben kész lettem, semmit nem kellett újramosnom, vasalnom.

Én azt gondolom, hogy 29 hetesen még ráérsz. De ha már benne vagy az izgalomban, hát moss és vasalj, csak lehet utána még egyszer meg kell majd csinálnod.:)

2014. febr. 25. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai,az első babánál én is kimostam, vasaltam ilyenkorra mindent, korainak tűnt , 42. héten szültem, most a másodiknál későbbre hagytam, nem kellett volna, könnyebben csinálod, mint amikor már mozdulni is alig bírsz.
2014. febr. 25. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia, én is 29 hetes voltam mikor összeraktuk a kiságyat. A férjem nekem sem akarta még, de megmondtam neki, hogy vagy segít, vagy egyedül vonszolom föl, és állok neki. :-) Kénytelen volt segíteni, mert tudja, hogy eléggé makacs vagyok, és a várandósság még rátett egy lapáttal. A kis ruhákat a múlt héten kezdtem el kimosni vasalni, de már lassan végzek :-) Holnap töltöm a 37. hetet, viszont ha újra kezdhetném, akkor azt is megcsinálnám előbb. Én már nagyon fáradékony vagyok, vizesedek is sajnos, vannak jósló fájásaim, és igencsak elfáradok nap végére, mert ugye nem csak a vasalás a napi rutin része :-) Persze nagyon szívesen csinálom, meg legalább ez is jelzi, hogy már mindjárt itt a vége, de jobb lett volna fittebben rendezgetni, úgyhogy szerintem, nyugodtan fogj neki. :-)

Gratulálok a babához

2014. febr. 25. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!