Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vérzéssel jár a hematóm...

Milyen vérzéssel jár a hematóma távozása? Akinek volt ilyen korai terhességnél leírná?

Figyelt kérdés

Milyen erősségű, színű vérzése volt, voltak-e darabos-nyálkás részek benne stb?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 17. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem barnázás volt csak, állítólag hematóma volt. Csak épp annyi, hogy összemaszatolja a tisztasági betétet, tehát nem sok, és fokozatosan történt, 7-11 hétig, mondjuk 2 nap barnázás, 5-7 nap semmi, aztán megint...

Nagyon félelmetes időszak volt, de szerencsére minden rendben lett :)

2014. febr. 17. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az en hematomam kifokadt, elcsusztam es a fenekemre pottyantam, nem nagyon utottem meg magam,de ra egy orara elonott a ver.Orvosok szerint meg szerencses is voltam mert igy hamarabb felszivodott, igaz egy hetig meg verezgettem keveset. De szerencsere a babocanak nem lett semmi baja.
2014. febr. 17. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem rendes menstruációs mennyiségű volt. Előtte 2 hét csak barnázás, aztán 1 hét erős vérzés, darabokkal, bár sötétebb színű volt, nem piros. Aztán lassan elmúlt. Egypetéjű ikreknek indultak, 1 baba maradt. Hematoma a petezsák mellett volt.
2014. febr. 17. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Azért vàrok még történeteket, jó olvasni ilyen eseteket, ezek szerint nincs minden veszve.
2014. febr. 17. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem 5 heten keresztul verzett,minden nap.Nem volt darabos,de rendes piros ver volt.Mennyisege annyi volt,hogy torlesnel a wc papirt mindig osszekente.

Szamomra is nagyon ilyeszto volt,de hala Istennek mar hetek ota nyoma sincs,es rendben van a babam is.Neked is ezt kivanom...

2014. febr. 17. 22:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Reménykedem nem lesz baj.
2014. febr. 17. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nekem enyhén barnázgatással indult,majd 6+3-nál elöntött a vér, két tisztasági betétnyi volt, szaladtunk a dokihoz, kiderült a petezsák felett - a legrosszabb helyen volt haematóma,mert elsodorhatta volna a babát! Utána két napig semmi nem volt,majd újra elöntött a vér este,de úgy,hogy előtte jobb oldalon éreztem késszúrásszerű fájdalmat, majd nagyon véreztem,ebben voltak nyálkás darabkák is. Futottunk a szülészetre kiderült kifakadt a haematóma,de a mi babánk erős volt és utána még pár napig volt enyhe barnázás,majd azóta is minden rendben! a héten töltjük a 23.hetet:)
2014. febr. 18. 05:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó egészséget mindenkinek! :)
2014. febr. 18. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!