Ha 7 hetesen 6 hetesnek felel meg a petezsák mérete, mennyi esély van rá, hogy behozza a lemaradását?
Sziasztok!
Egy 21 éves lány vagyok, nem tervezett 1. terhességgel.
2 hete voltam első alkalommal Uh-on mikor bebizonyosodott, hogy 5 hetes terhes vagyok 12X9 mm-es petezsák volt látható. Tegnap voltam új UH- vizsgálaton, ekkor a 7 hetes terhességem 15 mm-es petezsák és szikhólyag volt látható. Az orvos azt mondta, hogy ez egy 6 hetes terhességnek felel meg, a petezsák mérete alapján. Nem volt valami biztató, azt mondta ez gyanús, ne tervezzünk még nagyon előre, mert el is vetélhetek. Van esély rá, hogy megindul a növekedés? Ebben a korban mi lenne az ideális méret?
Az biztató lehet,ha szikhólyag van!
Arról ugyan nem tudok nyilatkozni,hogy mi az ideális méret, nekem 6 hetesen volt szikhólyag és embriócsomó. (És egy lapos petezsák, amire azt mondta a doki, hogy nem biztató, valószínűleg felszívódik)
Lehet, hogy később fogant a baba, azért van így lemaradva, mindenesetre a 9. hétig ne engedd,hogy missed ab.-ra küldjenek, mert addig bármi lehet!
nekem 8 hetesen 6,5 hetes méretekkel rendelkezett, de már akkor is azt olvastam, hogy be fogja hozni. most 21 hetes vagyok, 20 hetesnek felel meg. Én nagyon alacsony vagyok, a férjem is az, lehet hogy ettől, nem tudom de nekem egy doki se modnta hogy ez ne lenne normális :) ma már mocorog, biztos hogy egészséges.
Legyél pozitív, az nagyon fontos a terhesség alatt, nem szabad görcsölni, rosszra gondolni, messze kerüld a vetéléssel kapcsolatos topicokat és nem lesz semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!