Menstruacio elott egy nappal nincs fajdalmam?
Figyelt kérdés
menstruacio elott egy nappal nincs menstruacios fajdalmam sot semmi mensire utalo jel. csak idonkent mell fajdalom szedules hanyinger gyomor eges allandoan ehes vok. puffadt a hasam es eros fejfajas napok ota.lehet sikerult a baba ? vagy csak pms? tesztelni meg nem merek a sok csalodas miatt#fejfájás #nincs mensi tunet
2014. febr. 24. 17:56
1/3 anonim válasza:
Pedig csak a teszt tudja eldönteni, mi nem tudunk erre pontos választ adni. Biztos nagyon vágysz rá és már félsz. De szerintem jobb tudni, mint bizonytalannak lenni. Simán tesztelhetsz már reggel! Drukkolok!
2/3 anonim válasza:
Nekem mindig az a jo jel ha nemfáj semmim! Ha éreztem fájdalmat menzi elott akkor mindig megjott!!!!Ez eddig 2* bejott!
3/3 anonim válasza:
Nekem pl. a szokásos mensis fájdalmak voltak, mégis baba lett. Ez kiszámíthatatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!