Ugye nem halt el a baba?
Figyelt kérdés
Mára elmúlt a mellfeszülésem,vagyis minimálisra csökkent,már csak pihenés után érzem. Tudom,h nem láttok belém,de más is járt már így?Mi lett a vége? 7+6 hkm.2014. febr. 24. 15:41
1/10 anonim válasza:
Persze. Mellfeszülés nem tartott túl sokáig. Szerencsére, mert nem volt túl jó élmény.
2/10 anonim válasza:
Ja és válaszolva: Nem halt el a baba. Ennek semmi köze egymáshoz. Szerintem.
3/10 anonim válasza:
Ne beszèlj bele ilyeneket magadba!Minden rendben van!ÖRÜLJ,hogy àllapotos vagy!Ne vonzd be a rosszat! Nem feszül àllandôan a mell.Mèg csak az kène! :)
4/10 anonim válasza:
Gondolom olvasgattál itt, és ezért parázol. Én is ezt csináltam... Válaszolva a kérdésedre, nem halt el a baba, nekem is elmúlt az elején. Bízz a babádban :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat mindenkinek. Igen,kedves 4-es itt olvasgattam rémtörténeteket..... be is paráztam rendesen. Bízom benne,h nem lesz baj.
2014. febr. 24. 16:15
6/10 anonim válasza:
4-es vagyok.
Ennyi idős terhes voltam mikor mindig beparáztam, mert elmúltak a tünetek.. 10. hét óta hányok :) Úgyhogy ez sem jobb :)
27 hkm
7/10 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy butusnak nézel 4-es,meg az is lehet,h meg fogom ezt bánni,de jelenleg még egy hányásnak is örülnék... :))
2014. febr. 24. 16:24
8/10 anonim válasza:
Nem nézlek annak, én is örültem anno neki. Most már nem örülök, mert kb 1 hete kimarta a sav a nyelőcsövemet, és vérzett :S Vizet se tudtam órákig inni. 7
Az elején persze én is örültem, mert tudtam,hogy minden oké :)
9/10 A kérdező kommentje:
Biztos nagyon kellemetlen :(, de a babucid jól van és ez mindennék fontosabb. :) Csütörtökön megyek uh-ra,remélem minden rendben lesz nálunk is.
2014. febr. 24. 16:36
10/10 anonim válasza:
Mintha csak magamat olvasnám:) Nekem is hullámzóak voltak a tüneteim, és mikor először enyhültek, akkor tökre beparáztam, hogy gáz van, de szerencsére semmi baj nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!