Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye ezek a tünetek/jelek még...

Ugye ezek a tünetek/jelek még nem arra utalnak, hogy készülődik a baba? Nem lesz koraszülés?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok és pár napja abszolút nem érzem magam jól. Kezdődött azzal, hogy múlt héten csütörtökön barna folyásom volt. Akkor rögtön dokihoz mentem, megvizsgált: méhszáj zárt, lepény nem érett, uh is volt, baba mocorog, jól van. Viszont méhnyak megrövidült, de megfelelő módon. Akkor nem éreztem magam rosszul. Azóta minden nap sokat keményedik a pocim, nehezen mozgok, úgy érzem tonnás súlyt cipelek. Fáj a hátam, derekam és fáradt vagyok állandóan. Rossz a kedvem, levert vagyok. Ami megnyugtat, hogy a babám nagyon-nagyon aktív és azt olvastam, hogy ha már beékelődik a buksija épp, hogy nem mozog már annyit. Ugye kihúzom még 1 hónapig?
2014. febr. 24. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
a terhesség vége fele ez normális állapot. nekem is sokat keményedett a pocakom,és még túl is hordtam..
2014. febr. 24. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
simán kihúzhatod de ha picivel elöbb jön akkor sme lesz semmi baj valószinüleg. Amiket irsz egyáltalán nem utalnak arra hogy mindjárt szülni fogsz, viszont a szervezeted egyértelműen már készül a nagy napra.
2014. febr. 24. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,ezèrt mondjàk,hogy az utolsó hônap megy a leglassabban.Minden nagyon nehèz akkor.Az alapvetö mozdulatok,mèg az alvàs sem olyan.
2014. febr. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!