Ma voltam 12. heti uh-on. Mit jelenthet a leleten ez a mondat: "A vastag hasfal miatt korlátozott dg. értékű"?
Azt mondta a doki, hogy minden rendben van, de azt nem tudom, hogy ez a fenti mondat mit jelenthet vajon? Van-e jelentősége? Nem kérdeztem rá.
Van köztetek olyan, akinek szintén írtak ilyet a papírjára?
Köszönöm előre is a válaszokat.
korlátozott diagnosztikai érték, tehát nem biztos, hogy mindent jól látott
hüvelyi uh-t nem csinált?
Miért nem csinált hüvelyit?
Én nagyon nem vagyok hüvelyi uh párti, itt többször le is írtam, hogy miért, a férjem orvos, stb. stb., soha nem is engedtem, de már az első uh-n is látszott a világon minden hasin, ha nem látszott volna, a 12. hetin KELL hüvelyi. Én megnézetném valakivel, aki tud hüvelyit nézni, bár több, mint valószínű, hogy ettől még minden oké.
Egyszerűen csak furcsa.
Tényleg furcsa, hogy így nem csinált hüvelyit.
Nem mész kombinált tesztre? Ott is csinálnak ultrahangot!
Köszönöm a válaszokat. Nem, nem csinált hüvelyit. Ez az uh amúgy pontosan a kombinált teszt miatt volt, azt csináltattam meg ma.
A saját orvosom is nézett hasi uh-gal 6 hetesen és 11 hetesen, ő nem mondta, hogy vastag a hasfal, vagy nem látszódik minden, de ő nem mért adatokat 11 hetesen, csak mutogatta nekem, hogy ott a keze, lába, meg a szívműködést nézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!