Remenykedhetek hogy kb a kiirt idopontban fogok szulni?
Figyelt kérdés
A tegnap voltam benn a korhazba, mert kemenyedett a hasam es fajt a derekam, de tagulas meg nincs.
Szerdara irta ki a doki a szules idopontjat.
Lehetseges hogy esetleg be indulhat meg addig a szules ha nem vagyok tagulva is most? vagy ne is remenykedjek meg egyelore? Mar eleg nehezen viselem.
Irjatok velemenyt. Koszi
2014. febr. 24. 07:15
1/6 anonim válasza:
Egyik percről a másikra is képes kinyílni tágulni a méhszáj. Túl is hordhatod de ma is megszülhetsz :)
2/6 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, bármikor megszülethet. nekem majdnem 3 hétig mondogatták, hogy bármikor megszülethet. Idegtépő volt, jó kis terminus túllépéssel, úgyhogy inkább arra készülj, hogy bármi lehet :).
3/6 anonim válasza:
Ki lehet tágulni pár óra alatt is. Van aki 2 óra alatt kitágul.
4/6 anonim válasza:
Nekem is elég idegtépő. Szerdán lesz egy hete hogy 1111-es a méhszájértékem és azóta mondogatják hogy akármikor megszülhetek. Amúgy fájásaim nincsenek csak keményedek.
37+4 hetes kismama ikerbabákkal
5/6 anonim válasza:
Nekem egyik este hatkor elfolyt a magzatvizem. Amikor bementünk a kórházba, azt mondták, teljesen zárt vagyok még. Par óra alatt magától kitágultam és másnap délelőtt megszületett a kisfiam. Mondjuk a 16 óra tágulási szakasz iszonyat fájdalmas volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat, kicsit megnyugodtam:) Gondoltam hogy mar nem is fogok termeszetes uton szulni, de akkor ez meg nem kizart:)
Mostmar csak a turelem marad akkor...
2014. febr. 24. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!