Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. heti uh vizsgálaton...

A 12. heti uh vizsgálaton miért eltérőek az értékeim?

Figyelt kérdés

Két uh vizsgálatot csináltattam, az egyiket az istenhegyi klinikán,ahol hüvelyi uh volt, és a nyakiredő 1,8,és azt mondták, hogy 11 hét 6 naposnak felel meg a terhességem.

Rá két napra a kórházban voltam a kötelező uh szűrésen, ahol már 2,00 volt a nyaki redő, és a doki azt mondta ez jó 13 hetes terhesség.Ez az uh hasi volt.

Kell aggódnom?

2008. júl. 21. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Es amugy hany hetes es napos terhes vagy? Amugy szerintem nem kell aggodnod. Nem veletlen, hogy ezt a vizsgalatot a 11. es a 13. het kozott csinaljak.
2008. júl. 21. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:

aggódnod nem kell.

a hüvelyi uh pontosabb

de hogymennyi idős a baba azt inkább ne találgassuk mert én is ki voltam írva 5 időpontra de a babánk egyiket semm tartotta be, az afp-t is korán veték le, nem is lett jó az eredményem de a babuci mégis egyészséges

2008. júl. 21. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Aranyosak vagytok.A 12.hetet töltöttem be.A nyaki redő jó?Azt írták még mindkét leleten, hogy orrcsont ábrázolódik.
2008. júl. 21. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Az orrcsont abrazolodik az nagyon jo, fontos resze a genetikai uh-nak, mert a beteg babak orrcsontja csak joval kesobb alakul ki, es a 12. uh-on nem latszik. Ha latszik, az nagyon jo!

A tarkoredo meg akar 1.8 akar 2, mindketto jo (a huvelyi uh valoban pontosabb egyebkent) mert 3mm alatt normalis.

Minden jot!

2008. júl. 21. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyanígy jártam, mint Te!!! Én 12 hetesen voltam a kórházban (Szt. Imre), ahol a nyaki redő 1,8 mmm lett (ez hüvelyi, majd hasi Uh volt). Egy héttel később voltam az Istenhegyi úti géndignosztikai kp-ban, ahol csak hasi volt, tt a redő 1,3 mm lett. Mindkét eredményre azt mondta az orvosom, hogy tökéletes, s hozzáette, hogy az Istenhegyi úti gép a legmodernebb, legpontosabb, a kórházak ezzel a etchnikával nem beszik fel a versenyt. A védőnőm is osztotta ezt a véleményt. (Egyébként a Szt. Imrében csak az Istenhegyi-leletekt fogadják el a sajátjukon kívül.) Neked is mindkét taróredő-értéked tökéletes, aggódni nincs okod.
2008. júl. 21. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egész azon múlik, hogy az adott uh gépmilyen értékekre van állítva!!!

Kórházanként is eltér, mert nem szabvány...két hét eltérés is elfogadható..a nyaki redő pedig 3 ig jó, tehát sem az 1,8 sem a 2 miatt nem kell aggódni.

Nekem is 1hetes eltérés volt , de a 18. hetin már pont akkorát mértek amekkora a megfelelő kor.

2008. júl. 21. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, megnyugtattatok.:-)

Csupa jót nektek!!

2008. júl. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!