Valószínűleg terhes vagyok, elhagyott a barátom, mi legyen?
4 évig voltunk együtt,ő egyik napról a másikra nem keresett,olyanokat mondott,hogy nem érdeklem már,nem akar velem lenni, a szakítást se mondta ki,fel se veszi nekem a telefont,semmire nem reagál.
Nem jegyeztem ,hogy mikor volt az utolsó menstruációm, de annyi biztos,hogy múlt hónapban valahol 14 körül. Mi kb 3szor voltunk együtt egész hónapban,és az egyiknél kiszakadt a gumi,amikor észrevette kivette,majd hirtelen vissza a szakadt gumival,egyet lökött és már el is élvezett. Erre gyanakszom. Mert a mai napig nem jött meg. Rengeteg fehér folyás szerűség jön csak,naponta. Tudom,hogy ilyenkor nem jellemző a zaba roham,de 1.5 hete annyit eszek mint még soha életemben. Eszek,és nem lakok jól,csak tömöm magam édességgel. Vettem egy tesztet,amit ma megcsináltam,alig érte vizelet,csak minimális így negatív lett. Akkor kiárt a terhesség?
Nincs pénzem nőgyógyászhoz elmenni,ezt a tesztet is nehezen vettem meg. 20 éves vagyok. A volt barátomnak nem tudom elmondani,mert ugye nem kommunikál velem, rettegek ,ha terhes vagyok egyedül kell végig csinálnom ezt az egészet??
ha beigazolódik szerintetek mondjam el az exnek?
amúgy nem tudom egyik dátumot se pontosan,csak úgy körülbelül tudom.
Szerencsére nem vagyok terhes!
Az nap amikor el akartam menni,megjött, pedig már nagyon régóta késett. Valószínűleg a stressz miatt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!