Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valószínűleg terhes vagyok,...

Valószínűleg terhes vagyok, elhagyott a barátom, mi legyen?

Figyelt kérdés

4 évig voltunk együtt,ő egyik napról a másikra nem keresett,olyanokat mondott,hogy nem érdeklem már,nem akar velem lenni, a szakítást se mondta ki,fel se veszi nekem a telefont,semmire nem reagál.

Nem jegyeztem ,hogy mikor volt az utolsó menstruációm, de annyi biztos,hogy múlt hónapban valahol 14 körül. Mi kb 3szor voltunk együtt egész hónapban,és az egyiknél kiszakadt a gumi,amikor észrevette kivette,majd hirtelen vissza a szakadt gumival,egyet lökött és már el is élvezett. Erre gyanakszom. Mert a mai napig nem jött meg. Rengeteg fehér folyás szerűség jön csak,naponta. Tudom,hogy ilyenkor nem jellemző a zaba roham,de 1.5 hete annyit eszek mint még soha életemben. Eszek,és nem lakok jól,csak tömöm magam édességgel. Vettem egy tesztet,amit ma megcsináltam,alig érte vizelet,csak minimális így negatív lett. Akkor kiárt a terhesség?

Nincs pénzem nőgyógyászhoz elmenni,ezt a tesztet is nehezen vettem meg. 20 éves vagyok. A volt barátomnak nem tudom elmondani,mert ugye nem kommunikál velem, rettegek ,ha terhes vagyok egyedül kell végig csinálnom ezt az egészet??

2014. febr. 22. 08:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja az utolsó mensens dátuma kelleni fog és nagyjából az aktus időpontja.
2014. febr. 24. 08:14
 12/15 A kérdező kommentje:

ha beigazolódik szerintetek mondjam el az exnek?

amúgy nem tudom egyik dátumot se pontosan,csak úgy körülbelül tudom.

2014. febr. 24. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?Az exed elől egy ideig tudod csak titkolni, mert úgyis látszik majd és hozzá a többi.
2014. febr. 28. 16:56
 14/15 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem vagyok terhes!

Az nap amikor el akartam menni,megjött, pedig már nagyon régóta késett. Valószínűleg a stressz miatt.....

2014. márc. 1. 21:53
 15/15 anonim válasza:
Szarj be te malac!
2014. dec. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!