Melyik jobb kórház? A Kerepestarcsai, vagy a Váci?
Én Vácon szültem fogadott doki nélkül.Rendesek voltak a dokik,ráadásul egy jó szülészt fogtam ki szüléshez,de amúgy is könnyű szülés volt.De az orvosok nagyrészét ismerem,azt hiszem csak a nővel nem találkoztam eddig,mindenkivel maximálisan meg vagyok elégedve.
A csecsemősöknél 24 órás room in van,annyi az egész,hogy sokat méricskélik,minden szopikor.A látogató folyosó az ablakok alatt van,és ha jó idő van,akkor elég nehéz pihenni,mert boldog-boldogtalan ott tobzódik.A szoptatásban kézségesen segítenek,megmutatják,hogy hogyan kell ápolni a babát.A csecsemősök között van tündéri és van hárpia,de ez mindenhol így megy.Én sem tudnék egész nap mosolyogni,ha 20 gyerek ordítana egyszerre.
A szülésznők,ha nincs fogadott,akkor hagynak egyedül vajúdni,vagy csak én jártam így(?) hajnali 2től ott voltam.De amikor már ott voltam nem is voltam nagyon kommunikatív.Akiket megismertem,talán egy kivétellel nagyon rendesek,kedvesek voltak.Az az egy,meg mint egy SS tiszt:)De van egy csomó másik is.
Ha van,aki bevigyen szüléskor,akkor nyugodtan mehetsz Vácra.A szülés nem úgy indul,hogy azonnal mentő.Onnét,hogy tudod,hogy te hamarosan szülni fogsz,még jónéhány óra a vége.Kerepest nem ismerem.
Ha valami részletes kérdésed lenne írj mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!