Szülés szempontjából melyik kórház jobb? A Sote II vagy a Máv kórház, ami most ÁEK?
Kérlek titeket, ha valamelyikkel van tapasztalatotok, írjatok!
Az ÁEK-tól picit tartok, mert ott állítólag nagy volt a zsúfoltság, nem tudom ez általános-e ott.
De régebben ott jobbak voltak a kórházi szobák, babázási lehetőségek, mint a Sotén.
Szia.
Decemberben szültem ÁEK-ban. Szülészet nagyon jó, a kórterem nagyon rossz, legalább is nekem nagyon negatív tapasztalataim vannak róla. (csecsemősök és a nővérek szörnyűek)
Zsúfoltság valóban nagy, de szerintem ez majdnem mindegyik kórházra igaz, nem?
Szóval nekem nem jött be. De ez csak egy vélemény! Kiváncsi vagyok másoknak hogyan jött be az ÁEK...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egy másik kérdésre ezeket a válaszokat írtam császárosként. Ha még van kérdésed, nyugodtan írd meg.
Bár ez leginkább a "mit kell vinni" témáról szól, de írtam az általános dolgokról is.
Amúgy a koraszülött babáknak sztem a legjobb a Sote II. Nagyon profik a csecsemősök és nekem az EDA-t is igen szakszerűen adta be az aneszteziológus.
De az ÁEK is nagyon jó, ott sajnos csak missed AB miatt voltam.
Utsó vagyok ismét.
A SOTE-n a szülőszoba nagyon szép, kényelmes és modern. A szobák már nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!