Ha a hetedik hónapban sem vitamint nem eszek, sem normálisan nem étkezem, nagy baj lehet?
nincs most keret semmire, ebben a hónapban.
tartoznak egy biztosító, egy munkahely, meg a megtakarítást is csak elhúzzák, hogy kiutalják
a nagy monopolcégek akik tele vannak ezt simán megtehetik a kisemberrel, nem zavarja, hogy az éhezik, meg még ki is tehetik a lakásából. szörnyű
jelenleg a baba felől szeretnék legalább megnyugadni, ha meglehet
"Meg ez a nem dolgozok a rezsiért hozzáállás sem tetszik, akkor miből fizeted a számláidat? "
félreértettél.
úgy leélni az életet, hogy a rezsiért dolgoztam egész életemben, nekem az nem tetszik.
és mégsem várhatok 60 éves koromig a gyerekvállalással, pláne, hogy akkor sem lesz jobb..
El sem hiszem, hogy most azt olvasom, hogy egy nőt leb*sznak mert terhes. Ezek a hozzászólások komolyan elszomorítanak. Viccen kívül napok óta újra és újra eszembe jut ez a kérdés. Még hogy szegénységbe nem szülni... komolyan vajon hányan élnének Közép-Európában? Kelet-Európa meg már rég ki is halt volna.
Úgy gondolom, hogy nem baj az, ha nincs olyan sok pénze a szülőknek, mert az esetek többségében nem tudják megállni azt, hogy ne kényeztessék el a gyereket. Úgy tűnhet, hogyha mindenféle szuper dologgal ellátjuk őket, akkor az jó. De ezzel teszik a legrosszabbat a szülők. (És a durva, hogy amikor ez már igazán pofánverősen szembetűnő, a szülök, még sokszor akkor sem látják, hogy egy magatehetetlen, gyenge, buta, hisztis, kényes, nagyarcú, tucatembert gyártottak aki, voltaképpen nem jó semmire, de a pénzükön elél, eltanul, majd később azon elhelyezkedik és előadja magát, hogy ő milyen self-made-(wo)man)
Mit ad neki enni? Tojást, lisztet, tésztát, ami van, még ha a szülőnek nem is jut! Sokan ezen, vagy még ezen sem nőttek fel, és élnek. Lehet alacsonyabbak és valamelyest rövidebb életűek mert a fejlődési szakaszok alatt nem volt megfelelő a táplálkozás, de azért ez ma már Európában nagyon ritka. Csupán anyagi indítatásból gyereket nem csinálni olyan része a fogyasztói társadalom felfogásának, amit valahogy ki kellene iktatni az emberek gondolkodásból, mert a gyerek jóléte és változatos élete nem elsősorban a fizetéstől függ.
Szóval kérdező király vagy! ne foglalkozz vele/velük. Van akinek ha az összest odaadnák akkor is azt mondaná, hogy jó-jó de azért jöhetne még...
És ha már ideírtam. A régmultat pedig nem visszasírtuk, hanem példának hoztuk fel, hogy emberek sokkal sz*rabb helyzetben is vállaltak gyereket. A példa lehetett volna akár afrikai vagy lengyel is, csak erről úgy gondoltam közelebb áll az itt jelenlévőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!