3napja késik. Egy honapja nem voltam a férjemmel (külföldön dolgozik) mult honapban normalisan meg jott. Lehet h terhes vagyok?
Kedves Kérdező!
Elmesélném az én történetemet, 2 éve szeretnénk babát ( még nincsen gyerkőcöm) 2 év alatt minden hónap egy kudarc volt.
Egészen idáig. A az előző ciklusombab kizárólag 1 szer voltunk együtt a párommal mert külföldön dolgozik szintén. ez az egy alkalom a mensim megjövetele előtt 1 héttel történt. ( június 2-án dátumszerint) 9én kellett volna megjönnie. Nem jött meg hanem, de semmilyen tünetem nem volt, betudtam ennek az embertelen melegnek ami volt a héten. 7 nap késés után már kezdtem reménykedni. 9 nap késés után megjött :((((( Megint kudarc :(
De csak 2 napig volt meg majd 2 napig barnáztam (olyan minimális volt hogy egy tisztasági betét elég volt egésznap)még itt sem gyanakodtam bár én nagyon jól bírom amúgy a meleget de most a héten iszonyatosan szenvedtem.
Tegnap kezdtem gyanakodni, mert a hasam fel van puffadva, este elszaladtam egy tetszért, amit ma reggel ellőttem és pozítiv lett :))))
Ne haragudj hogy ilyen hosszan leírtam a történetem. De ebben több tanulság is van:
-nem csak középidőben eshet teherbe az ember lánya.
-mensi szerű vérzés is lehet bár tényleg nem olyan mint amúgy de elhúzódhat 4-5 napig is barnázással együtt.
( és aki már sok sikertelen hónapon van túl az már ezeket a jeleket nem meri be tudni annak hogy baba)
A véleményem, hogy csinálj egy tesztet, mert ha babás vagy az már kimutatja.
Kívánom hogy az legyen amit szeretnél!
Köszönöm szépen!
Eseetleg tudsz már valamit? Csináltál egy tesztet?
Valami tünetet esetleg nem észlelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!