Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok, kb....

14 hetes terhes vagyok, kb. ennyi ideje nem tudok normálisan aludni. Mitől van ez és mennyire normális?

Figyelt kérdés
Éjféltől alszom 2-3 órát, de az is olyan, mintha félig ébren lennék. Aztán reggel 7-től egy kicsit, ha tehetem.Még azt se mondhatom, hogy egész nap lustálkodom és nem fáradok ki, mert házfelújításban vagyunk, van mit csinálnom.Mit lehet tenni, hogy végre aludjak egy jót?
2009. júl. 25. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Igaz én már 34 hetes vagyok, de ugyanígy alszom én is hetek óta, éjféltől úgy reggel négyig ötig, utána meg reggel héttől kilencig, de nagyon éberen.

Ez a meleg is rátesz, de nem tudom az okát, és sajna a gyógymódját sem, mondjuk én sajna fekszem egész nap.

Azt mondják ilyen a terhesség, evvel jár.

Kitartást.

2009. júl. 25. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:

én is hasonló cipőben járok mint Te.éjjel néhány óra alvás,aztán vagy visszaalszom hajnalban,vagy nem.aztán kb 1 hét után,már olyan fáradt vagyok,hogy kidőlök,és akkor végigalszom az éjszakát,de csak aznap,és max másnap,és ujra kezdődik az egész az elejétől.ja és mi is épp lakásfelújításba vagyunk.no meg persze futkosok a doki,a védőnő és a bolt között,mert nemsok van vissza.

csak annyit tudok javasolni,hogy KITARTÁS!

36 hetes

2009. júl. 25. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!4ezzel én ugy vagyok hogy reggel már 6kor nézem hogy mikor kell kelnem,aztán 11körül elalszom vagy 13körül 3órát alszom !!!este 11körül megint alszok!!föleg amikor nagyon meleg van akkor délután alszok akár4-4,5órát!!hietetlen de ez igaz!!!12km
2009. júl. 25. 16:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor tartsunk ki!
2009. júl. 27. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!