Ti meddig dolgoznátok?
Figyelt kérdés
Irodában dolgozom szellemi ülő munkát végzek. Saját irodám van, akkor állok fel amikor akarok. Van egy kanapé is az irodámban, tehát akár még arra is átülhetek majd amikor nem kell a számítógép.
Maga a munkahelyem közel van, 10-15 perc séta.
2014. febr. 21. 10:00
11/12 anonim válasza:
Irodában dolgoztam, eseménytelen terhesség mellett a 30. hétig. Volt még rengeteg szabadságom, azokat kivettem, csak a végén voltam táppénzen. Jó döntés volt. Én akartam csak magammal foglalkozni egy kicsit, babaszobát csinosítgatni, olvasni, pihengetni, utána már úgyse lesz időd semmire. A végén meg sokkal fáradékonyabb az ember és itt meg ott fájogat valami mindig. Amit írtál, a 32. hét, szerintem az egy jó időpont.
12/12 anonim válasza:
Én hasonló körülmények között dolgoztam,a 37.hétig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!