Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok! Az nem baj...

32 hetes vagyok! Az nem baj hogy sokszor bekeményedik a hadam? Szedek magne b6-ot!

Figyelt kérdés
Sajnos veszélyeztetett terhes vagyok! Sokat fekszem de még igy is sokszor fáj és bekeményedik a hasam! Mit csináljak?
2008. júl. 21. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:

3x2 magne b6-ig emelheted az adagot-csaka piros dobozos fajtából, de jobb ha veszel béres magnéziumot, mert abból napi 1 elég..

Most még nem jó ha keményedik, de a vége felé abba kell hagyni a megnéziumszedést, hogy érezd az összehúzódást..ennek az időpontját beszéld meg a dokival.

2008. júl. 21. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:

szia. én is emiatt szenvedek. magne b6 extra ebből 3x1 szem és napi egy magnézium pezsgő tabletta . és szinte egész napos fekvés. gondolom ha veszélyeztetett vagy akkor nincs is más választásod, mint a fekvés:)

miért vagy veszélyeztetett ? kitartás már nincs sok hátra!!

üdv:20 hetes Kismama:)

2008. júl. 21. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért,mert mélyen tapadt le a méhlepényem!
2008. júl. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!