Kismamak, milyen vitamint szedtek?
Figyelt kérdés
En 6 hetes vagyok es ma a patikaban CALIBRUM babyplant ajanlott ok.smeri valaki?Az jo?2009. dec. 10. 13:53
1/10 anonim válasza:
Szia!
Nem ismerem azt a vitamint amit neked mondtak. Én femibiont szedek. Ez elég drága de szerintem jó. Femibion 800 van a 12. hétig és utánna femibion 400 a 12. héttől. Ami még népszerű szokott lenni a Gravida és az elevit
3/10 anonim válasza:
Szia
Én sem ismerem amit írtál. Nekem Gravidám van,és teljesen bevált. 28hetes kismama.
4/10 anonim válasza:
Szia! Én is a Gravidát szedem, olcsó is, és minden benn van ami kell egy kismamának. Nem hiába "Béres".
5/10 anonim válasza:
Én is a Béres Gravidát szedem, illetve a Béres magnéziumot.
nekem mindkettő nagyon bevált
6/10 anonim válasza:
Én elevitet szedek és c-vitamint. Meg persze sok fokhagymát, citromot és folyadékot.
7/10 anonim válasza:
Szia!Én is a Femibion 800-at szedem. Az itteni dokik szerint ez a legújabb és ez a legjobb. Plusz mellé a magne b6-ot is kaptam, de ezt gondolom nem feltétlenül ajánlják mindenkinek!Én túl feszült és merev voltam azért kaptam leginkább!
8/10 anonim válasza:
Szia!
Elevit, Cetebe, és vas. Mert kórosan vérszegény vagyok.
9/10 anonim válasza:
Én pregnavitet szedek.
Biztosan mindegyik jó. Nagyon az elején vagy, napi 1 mg folsav legyen meg, az a lényeg, és a vérképnél úgyis kiderül, ha valamiből hiányos vagy. Én ezért szedtem a nem lóadag pregnavitet, és csilllag nélküli tökéletes vérképem lett.
10/10 anonim válasza:
Szia! Én is a Femibiont szedem. Elötte az Elevitet szedtem,de székrekedésem volt töle,amióta az orvos a Femibiont ajánlotta,sokkal jobban érzem magam,és a wc-gondok is megoldódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!