Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok. Mult...

21 hetes kismama vagyok. Mult héten letört egy darabka a fogamból. Miért történhetett?

Figyelt kérdés
Azóta voltam fogásznál és érdeklődtem gyógyszerész,orvos körökben,utána is néztek szakirodalomban de nem találtak ilyenre példát.A szuvasodás szokott sűrűn előfordulni terhesség alatt(azt mondják),de az hogy egyébként teljesen egészséges fog csak ugy letörjön,olyan nem.
2008. júl. 21. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 3 fogam törött el az utóbbi időben. Nem tudott a fogorvos igazán mit mondani, annyit mondott calcium hiány. Elkezdtem szedni a forevernek a calcium kapszuláját, azóta megszűnt a panaszom. Van benne magnézium, és d vitamin is. Üdv. 37 hetes kismama
2008. júl. 21. 10:59
 2/4 anonim ***** válasza:
sziaa.. nem kell szerintem annyira megijedned... velem is megtorten a 8-dik honapban... sot ket fogam tort le... a pici sok vitamint (kálciumot,D-vitamint)igényel... ez lehet az oka.. ma már a picim két honapos és azota megcsinaltattam a fogaimat is... egyébként az én fogorvosom nem csodálkozott azon hogy letort, ugyhogy nyugi.. orultem ha tudtam segiteni... sziaaa
2008. júl. 21. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
meg annyit csatolnak hozza hogy igazán nagyon jot tenne ha szedned az aloe termékeket... csak ajnlani tudom!
2008. júl. 21. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem a fogam hátulja vált le..elég hülyén el sem hittem , nem nyeltem le, úgyhogy láttam..szinte egy szabályos lapocska..ez kalciumot igényelt..azóta megállt, de fáj..tehát dokihoz kell menni..

Te sem tehesz többet, minthogy feltöltöd magad kalciummal..a pezsitabletta is bőven jó, de van a calcichew- a gyógyszertárban-nem drága.

2008. júl. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!