Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem szűkebb lett a...

Úgy érzem szűkebb lett a hüvelyem. Előfordulhat ilyen? Kicsit duzzadtabb is. Mitől? 27. hetemet kezdem, sőt visszerem is van ott lenn sajna.

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ismerös....Sajnálom.Nekem is megduzzadt,de már 2 hónapja.Nekem 2.terhességem.Söt van a bal oldalon egy duzzanat is.A dokim szerint normális,lazábbak a szalagok,izmiok az elsö terhesség után.A baba nyom....

27 hetes vagyok én is.

Àlítólag a szülés után elmúlik,hát nagyon remélem,mert a férjem nem mer hozzám nyúlni.De szó szerint......

Igaz az elsö terhességemnél sem.... :(

Ezzel kapcsolatban írtam ki én is egy kérdést.Talán olvastad is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Remélem sikerült belinkelni.Ha nem bocsi.

2009. dec. 10. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
2009. dec. 10. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is szűkebb lett, de nekem lehet, hogy a "használat hiányától", mert az 5-16. hétig nem szabadott közösülnünk. Utána majdnem olyan volt az első, mintha szűz lettem volna ismét... Még most, a 22. hétben is lassan kell indítanunk, és picit fájdalmas a behatolás. Sok síkosítót használunk.

Aranyér szerencsére nincs.

2009. dec. 10. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:

A vérbőség miatt.

nekem az eleje óta szűkebb, van, hogy szex után vérzek is egy picit...

2009. dec. 10. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 15 hetes vagyok még csak, de ugyan ez, csodálkoztunk is rajta, úgy egy hete...
2022. ápr. 25. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!