Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vizeletemben magas a baktéri...

A vizeletemben magas a baktérium szám, genny is van benne és még cukor is. Mitől lehet ez? Baj lehet belőle?

Figyelt kérdés
Egyébként semmi panaszom nincsen.36hkm
2014. febr. 18. 13:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Így van... orvos. Tényleg nem tudunk róla semmit. És minden ember szervezete más és más. Én néha azon gondolkodom el, hogy aki alkoholizál durván és a végén tök egészséges babája születik. Ugye az alkoholban cukor-alkohol van, ami másabb egy kicsit, de néha ledermedek, hogy én is itt vagyok 6,5-ös cukorral. Úgy vigyázok magamra most, mint még soha. Nehogy cukor bajai legyenek a picinek amikor megszületik. Erre meg másnál még a drasztikus dolgok sem okoznak semmi problémát. Érdekes az emberi szervezet...
2014. febr. 18. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok, a cukor nekem is magas a vizeletben, viszont nem értek egyet azzal, hogy akkor a vércukor szint is magas. A terhesség alatt többször volt magas a vizeletben a cukrom, viszont ezért többször néztük vérből is. Az éhgyomri cukrom 2,7 volt, terhelés után pedig 5,4!!! Ez majdnem a referencia alatt van. Szóval érthetetlen számomra, próbálok diétázni többet nem tehetek. :)
2014. febr. 18. 14:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,vércukrot sajnos nem tudok mérni.A cukor terhelés jó lett.Holnap megyek dokihoz,remélem hogy nem lesz semmi baj.
2014. febr. 18. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen kedves utolsó. Mert az egészséges szervezet a felesleges cukrot a vizeleten keresztül üríti. Ezért volt nyilván nekem is, hogy 6,5-nél már cukor volt a vizeletemben. Sőt már 6-nál is... Pedig a 6 már itt nálunk határon van. De látta a belgyógyász és nem mondott semmit a 6,5-re sem. És a védőnő sem. Azt mondta majd terhelésnél megnézzük. Ennyi volt az össz válasz. Én azért változatos diétára fogtam magam. Sokszor keveset és egészségeset.

Sok sikert kérdező a dokinál. Reméljük a legjobbakat. :)

2014. febr. 18. 16:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Az átlag embernél a veseküszöb, kb 10-es cukornál van. Elvileg cukor ugye nem kerülhet a vizeletbe. Egyéni (ritka) variáció, ha valakinél ez a küszöb alacsonyabb.
2014. febr. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!