Azt érzem sokszor hogy nekem sohasem fog egészséges
gyerekem születni, hogy sohasem érem el vele el a 37
hetet, mit tegyek? Mitől lehetne jobb, nektek ilyen sohasem
volt?
Szia! Hogy vagy? Van valami javulás? (az amnionszalagos válaszoló vagyok) Tegnap voltam UH-on, még megvan az az átkozott szalag. A baba a méhem felét tudja csak használni, mert a másik részét lezárja a szalag, nem tud így befordulni sem, keresztben fekszik szegényke. Valószínű hogy császár lesz, csak addig ne legyen semmi baja. Most a doki szerint még rendben van minden, csak kicsi a helye ezért nem nagyon tud mozogni.
2014. márc. 5. 11:39
12/20 A kérdező kommentje:
:( sajnálom a lényeg hogy nem okoz gondot nála...mármint szervileg, testekig. Kívánom mimnél tovább húzzátok!!
Nálam nincs változás de ez jó, 3 naponta nézik a méhlepény keringését egyenlőre jó...a magzatvíz nem nő..és gyomortelődés 95% látható...már rutinosan csokizva megyek uhra hogy ébren legyen és igyon...mert ha alszik akkor szokott minimális telődés lenni...
Most a 30 hetet céloztam meg amíg bent kell tartani .9 az még 4 hét...
Nekem már megvan a 30 hét, szerencsére a baba is nagy (1720 g) de még így is jó lenne ha 4-5 hetet kihúznánk. Nagyon kényelmetlen a pocakom, az egyik felében van az egész gyerek, a másik fele üres :) Aludni csak a bal oldalon bírok, mert a jobb oldalamon dudorodik a baba. Furcsa ez az egész, legyen szerencsésen vége, és soha többet nem leszek terhes. A fiam is egyfolytában beteg, amikor aludni tudnék végre akkor őt kell nézni félóránként hogy lázasodik-e. 4-szer volt beteg november óta :( Ha a férjem akar még egy gyereket, majd ő kihordja. Már így is van egy fiunk, vele is végigrettegtem a terhességet hogy down-os lesz. Miután megszületett, hetekig nézegettem a szemeit, orrát hogy nem-e beteg, nem voltam benne biztos... Engem a doki sajna csak 5 hetente vizsgál, most is 5 hetet kell várni a következő UH-ra, de közben biztos elmegyek egy 4D-re, ha gáz van akkor futok a kórházba. Drukkolok hogy problémamentesen meglegyen a 30 heted, utána pedig még legalább 6 :) Engem már csak az éltet hogy pár hét, és vége! Ja végülis vizesedsz? (még a kérdésben írtad hogy szűk a gyűrű az ujjadra). Én mostanában kezdtem, természetesen a kezem, de az előző terhességemnél is kizárólag a kezem és az arcom volt vizes. Az arcom szüléskor rendbe jött, a kezemmel még 2 hónapig szenvedtem.
2014. márc. 7. 13:11
14/20 A kérdező kommentje:
Néha beszűkül a gyűrű de úgy veszem észre fronttól is függ, meg 3l minimum meg kell innom egy nap és akkor elmúlik...
Örülök hogy nagy a babád az nagyon jó...legalábbis neki :)
Minden rendben lesz, mindkettőnknél!!!
Azért az csodálom hogy csak 5 hetente néznek rátok...azt hittem jobban figyelnek.
Kedves Kérdező! Mi a helyzet? Direkt visszakerestem a kérdést mert érdekel hogy hogy vagytok :) Én sajna megszültem 34 hetesen, nem fért el a baba, szétrúgta a magzatburkot, és elkezdett leszakadni a méhlepény, mentővel kórház+sürgősségi császár, de ez már másfél hónapja volt... Szerencsére rendben vagyunk, a babának sem lett komolyabb baja. Te hogy állsz?
2014. máj. 16. 11:44
16/20 A kérdező kommentje:
Nekem súlyos toxémia alakult ki , császár lett a vége pont 33 hetesen. Kicsi súllyal 1380-al született tegnap jöttünk haza, sajnos tejem nincs, szopni (cicit) nem hajlandó...küszködünk kicsit de úgy tűnik nincs baja hála égnek. Most 4 hetes és egy kg több...
2014. máj. 23. 15:13
Gratulálok a picihez.
Mi múlthét csütörtökön születtünk.
1-es válaszoló
2014. máj. 23. 15:18
15. vagyok, gratulálok! A fiam szerencsére gigababa lett, de még kis súlyú, 2400 g-mal született, másfél hónap alatt elérte a 4 kg-ot, anyatejes, szerintem utol szeretné érni az időre született babákat :) A fejlődése lassú, az első 6 hétben semmit sem csinált, alig nyitotta ki a szemét, de a kiírt időpont után elkezdett nézelődni, sokkal aktívabb, de egy csomó vizsgálatra kell mennünk (fejlődésneurológia, szemészet, hallásvizsgálat stb), remélem gyógytornára nem kell menni mert az csak Budapesten van, nálunk nincs és két gyerekkel oda utazgatni, hááát nem szeretnék. Bízzunk benne hogy mindegyik babával minden rendben van!
2014. máj. 25. 11:03
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Milàn az elsõ pillanattól kezdve nèzelõdik mosolyog....persze nagyokat alszik. Tanultunk egy kèt tornàt amit itthon csinàlunk. De persze nekünk sok orvosi vizsgàlatunk van.
Itt van [link]
Kapcsolódó kérdések: