Normális az, hogy elég durva hangulatváltozásaim vannak, és nem tudok mit tenni ellene?
Figyelt kérdés
Egyre többször van világvége hangulatom és iszonyat depisnek érzem magam,attól félek,hogy depressziós lettem.Ez lehet ?29. hetet töltöttem2008. júl. 20. 19:47
1/1 anonim válasza:
Beszél minél többet a pároddal,hozzád közelállókkal erről,a félelmeidről.Illetve menj társaságba,ahol nem juthatnak eszedbe ezek a dolgok.
Amúgy a várandósság teljesen természetes velejárója,a hormonális változások okozzák.Szülés után lesz még egy nagy hormonvihar.Én ott naponta 6-7* bőgtem és én sem tudtam miért.Szülés előtti napokban is képes voltam mindenen sírva fakadni.Belőlem ezt váltotta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!