Gond lehet ha kb. egy hónapja nem eszem szinte semmilyen zöldséget se gyümölcsöt? 22 hetes vagyok
Figyelt kérdés
Szedek elevitet, meg kálciumot és magnéziumot. Egyszerűen nem kívánok semmit csak a főtt ételeket meg a tejtermékeket. A zöldség, gyümölcs valahogy már nem megy.:( Fog ez változni?2008. júl. 20. 19:10
1/5 anonim válasza:
Szia!!Igen, ez változni fog. Nálam is így volt. Most meg szinte "zabálom" a zöldséget és gyümölcsöt!!:D31hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Szia
Én sem tdom megenni a zöldséget, de jót tesz mindkettőtöknek ha legalább 100% os gyümi levet iszol.
Jó babavárást
12 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Nem baj,csak szedjél legalább vitamint.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ha ez változni fog, akkor nincs gond. Végülis, a Világháborúk alatt krumplit ettek többnyire, mégis többnyire egészséges gyerekek születtek. De azért mégis jobban teszed, ha eszel vitaminokat!
5/5 anonim válasza:
Ha szeded az Elevitet abban mindenféle vitamin megtalálható. Én a Hipp Natal-t iszom, és én sem kívánom a gyümölcsöt.
Majdcsak változik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!