Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bízhatok abban, hogy a 20....

Bízhatok abban, hogy a 20. hetes 4D Uh-n jól állapították meg a pocaklakónk nemét?

Figyelt kérdés
A doki szerint kislány lesz és "két vonalkára" hivatkozott, de én kétszer is azt álmodtam, hogy kisfiú. Első baba és most kezdenék vásárolni, de több ismerősöm is azt mondta, inkább semleges színüeket vegyek, mert sokszor tévednek.
2009. dec. 8. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is most voltam 20 hetesen 4D-én és egyértelműen megállapította a doki,h kisfiú. Még képünk is van a kukacáról. Nekünk nem két vonalka látszik, elhiheted! :-)
2009. dec. 9. 04:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia nekem is 4d n 20 hetesen mondták meg hogy kislány de 3 vonalka van.:-)Ha ugy fordul és nem takarja meg tudja mondani remélem nekünk jót mondott mert majdnem minden rózsaszin.Boldog babavrást majd irj milyen volt és mi lett..:)
2009. dec. 9. 06:34
 3/7 anonim ***** válasza:
ja
2009. dec. 9. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
A fiamnál 20 hetes 4D-én mondták,hogy fiú.Most (18 hetes uh is)22 hetes 4D uh mondták,hogy lány.Most voltam 30 hetessen 4D uh-án és még mindig lány.:)
2009. dec. 9. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy bízhatsz benne, csak nem 100%, hogy hogy tényleg lányotok fog születni.

barátnőmnek végig lányt mondtak, aztán nem kis meglepetésre fia lett. Rózsaszín cuccok várták...

2009. dec. 9. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:

A 3 vonal fiú,a 2 vonal lány.Nekünk így mondták,elvileg lányunk lesz!

100 %-ig azért ne bízzál bennük,hiszen tévedhetnek!

2009. dec. 9. 09:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a váalaszokat. A férjem szerint inkább a megérzésemben és az álmaimban kellene bíznom:) Eddig csak a vagány kisfiús holmikat nézegettem.:) Lehet, hogy még visszafogom a vásárlást a köv. Uh-ig.:) Öcséméknél úygis 3 lány van és rengeteg holmit raktak félre a számunkra.

Boldog babavárást mindnyájunknak!:)

Meg fogom írni, hogy mi lett.

2009. dec. 9. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!