Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ctg-n a pici az első 10...

Ctg-n a pici az első 10 percben iszonyuan mozgott, a frekvencia 140-230 közt mozgott. Ez normális?

Figyelt kérdés

Én bolond meg se kérdeztem az orvost hogy ez most jo e vagy sem,mert ő csak annyit mondott valahova nagyon elakart szaladni ez a baba. A második 10 percben lenyugodott és 180-140 közti értékek voltak. Hétfőn újra mennem kell akkor rákérdezek de addig is ha tudnátok mondani valamit jo lenne. Köszi.

Ja az also rész az 10re volt beállva és néha felment 20-30 ra de csak 4 szer kb a vizsgálat alatt. A leletre annyit irt ctg reactiv és 3 nap mulva kontroll.

2014. febr. 14. 13:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem is ilyenre sikerült anno egy ctg eredmeny :) azt mondta a doki, h huuu micsoda techno parti volt odabent :D egyebkent ez normalis nyugi;) ha baj lenne szolt volna!
2014. febr. 14. 18:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Produkciooo!!! Anya nézdd! Anya nézd mit tudok!

Kb ilyen érzésem volt.:-D

2014. febr. 14. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!