Jövőhéten megyek először NST-re. Mit néznek ilyenkor? És mennyi ideig? 34hkm
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 08:08
1/5 anonim válasza:
ráraknak a pocakodra 2 tappancsot, az egyik a baba szivhangját, a masik a méhtevékenységet "nézi". kb 20-30 percig tart.
2/5 anonim válasza:
VIgyél egy üvegben vizeletet is,mert nálunk pl kértek.S csinálnak vele gyors tesztet,nekem nem kellett mert a dokim mindig megnézett utána.. Kb fél óra igen, cski is kell hátha alszik a baba és ha alszik nem lehet jol megnézni a szivhabngot.
3/5 anonim válasza:
szia! úgy zajlik ahogy az első írta, talán még annyi, hogy egyél-igyál előtte/alatta, hogy a babóca ébren legyen és mocorogjon, mert az számít a vizsgálatnál.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Ja igen, csokit vigyél magaddal. Az én fiam mindig lusta volt, de az epres Milka meghozta mindig a kedvét a mocorgáshoz! :-)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! Tnap előtt mondta a védőnő is h vigyek csokit is ha véletlen nem mozogna. Meg h mérnek súlyt és vérnyomást is. Remélem nem fog befektetni az orvosom,mivel magas a vérnyomásom,víz van a bokámban ezáltal több a súlygyarapodásom is. Na meg 1 kevés cukor is van a vizeletben :(
2014. febr. 19. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!