Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol és mekkora bandázst...

Hol és mekkora bandázst vegyek? Nektek mi jött be?

Figyelt kérdés

Néztem a Brendon honlapját, de ott nem írnak méretet. Akkor az azt jelenti, hogy mindenkire jó?

A teszveszen pl. van méretezett is.

Tanácstalan vagyok, segítsetek! :)

15 hetes kismama

2009. dec. 8. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a C&A-ban vettem és nagyon bevált már az első terhességnél is.A bandázs mérete nagyban függ attól, hogy alapból mekkora ruhákat hordasz(mikor nem voltál pocakos). Ugyanaz a méretezésük mint pl egy pólónak vagy bármi más ruhaneműnek.Én 38-as méretű ruhákat hordok és a bandázsból is 38-ast vettem és teljesen jó.

Boldog babavárást!:)

2009. dec. 9. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
én anno M-eset vettem de akkor még nagy volt rám most már épphogy rám jön még.sztem ha teheted lehet vehetsz kettöt is kb olyan 2000 Ft környékén van.én a kenguru kid-ben vettem.ja még annyit h fel is tudod próbálni.29 h km
2009. dec. 9. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, és ne pontozzatok le kérlek, de mi az a bandázs, és mire jó?

22h km

2009. dec. 9. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sokat segítettetek!!!

3.-nak: itt egy link, ezen látsz bandázsokat, végülis olyan, mint egy csőpóló, és arra jó, hogy megtartja a már össze nem gombolható és be nem cipzározható gatyókat, meg derékmelegítőnek is nagyon jó, - nekem sajnos a téli pulcsik hajlamosak felcsúszni, és ezzel viszont nincs kint a vese, meg a derék...

[link]

2009. dec. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!