Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen h1n1 oldás-tapasztal...

6 hetesen h1n1 oldás-tapasztalat-?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja oltassak,nőgyógyász-több is-háziorvos stb.
2009. dec. 8. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2009. dec. 8. 22:27
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
ha ok azt mondjak akkor miert minket kerdezel laikusokat!amugy meg minden 2. kerdes ez miert nem olvasol vissza miert kell allandoan ez a ku... h1n1-es kerdest feltenni?oltass ha akarsz ennyi!!!
2009. dec. 9. 08:11
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Kedves előttem szóló! Ha ennyire irritál a kérdés mi a francnak válaszolsz. Lépj tovább!!!Nem kell a rosszindulat!!!!!!!!
2009. dec. 9. 08:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondták eddig hogy az első trimben nem ajánlott az oltás??Ha azóta mégis lehet akkor adasd be nyugodtan főleg hogy már mindenki ezt tanácsolja.
2009. dec. 9. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Én eü-s vagyok és még mindig mindenki ellenzi a kórházban. De hivatalosan, hivatalból sem mondhatnak NEM-et, mert pénzbüntit kapnak. Biztos hogy gáz van, de ez biznisz szagú..
2009. dec. 9. 10:21
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

8:21-es!!!!

azert mert neked nem tetszik a velemenyem miert olvasod el,a masik miert nem a kerdesre valaszolsz?jo hogy nem mar nem fogom leirni a velemenyem mert magacskanak nem tettszik,hogy ide akkor csak pozitiv valaszokat lehet irni?a negativ az mar nem jo a kritika az sem.szerintem ez sehol nincs feltuntetve,ez a velemenyem.

2009. dec. 9. 10:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap először nem akarta beadni a háziorvos, mert azt mondta, az ÁNTSZ csak 16. hét után engedi, én meg csak 15 hetes vagyok. Én mondtam, hogy a nőgyógyász meg azt mondta, a kismamák oltassák magukat. Erre a házidoki felhívta az ÁNTSZ-t, ahol közölték, hogy mostmár mindegy, hány hetes a kismama, lehet oltani. Ettől függetlenül én lehet, hogy kivárnám a 10-12 hetes kort a helyedben. Persze könnyebb lenne a döntésed, ha valaki valóban a kérdésedre adott volna választ, de sajnos ilyen nem volt.
2009. dec. 9. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:
10.42 -es! Ez a hang akkor sem ide való!Csúnyán beszélni nem itt kell!A kúltúrált ember normális hangon is eltudja mondani véleményét!
2009. dec. 9. 19:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Ma beadattam, majd meglátjuk, remélem nem lesz semmi gond.Én agyon paráztam magam, de tényleg...
2009. dec. 9. 22:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Nagyon hasonló helyzetbe kerültem ,mint te, én is 6 hetes vagyok. Tegnap voltam a dokimnál, és már ő is nagyon ajánlotta, hogy oltassam magam.

Kicsit félek,az első trimeszterben adatni,olyan nehéz a döntés :-(

2009. dec. 10. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!