Szerintetek méhen kívüli lehet? Szúrkáló végbélfájásom van. Kb.5 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Még csak 5 hetes és pár napos lehetek,ma reggel erre ébredtem és azóta is érzem.Nem állandó a szúrkálás és nem erős,de aggódom.Nagyon szeretnénk már ezt a babát.Nem vérzek meg semmi más tünetem nincs,csak ez.Mit gondoltok?Most valamu betegségnek igazán nem kéne jönnie...Kedden megyek az első Uh-ra.2014. febr. 12. 16:06
12/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező! a két méhenkívüli kürtepedéses válaszadó vagyok. ahogy előttem írták, természészetesen atipusosan is jelentkezhetnek a tünetek. Nálam eléggé tipikus volt, és sajnos mire észleltem a tüneteket, a barnázás,heves késszúrás szerű fájdalom,ami végbélbe sugárzott,majd vérzés kifele - befele, addigra mindkét kürt elrepedt,esélyem sem volt,csak arra,hogy megműtsenek,és , hogy az életem megmentsék. mert a méhenkívüli bizony még ma is életveszélyes kórkép! Általában a petevezetékek az érintettek leginkább,de beágyazódhat még a hasüregbe, sőt ismerek olyak akinek a petefészekben találták meg! de ne gondolj tényleg rosszra, ám saját megnyugtatásod miatt -mert a stresszelés többet árthat - nézesd meg magad az orvossal, ilyenkor már petezsák látszódik méhen belül, így akkor ténylegesen megnyugodsz majd! Nekem igen,azóta sikerült a baba,ám miután nincs petevezetékem,lombikkal lehetett csak, jelenleg 22 hetes kismama vagyok! Kívánom Neked a legjobbakat!
13/21 anonim válasza:
Hogy érzed magad kedves Kérdező? Elmúlt a panaszod?
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést,bízom benne,hogy minden rendben.Tegnap semmi tünetem nem volt,ma megint szurkált párszor,de reménykedem benne,hogy csak igazodnak bent a dolgok és azt érzem.Nagyon lassan telnek a napok.Sokat aggódom sajnos,mert volt egy nagy műtét a méhemen,és nem tudni,hogy bírni fogja-e a terhelést.Irigylek minden kismamát aki aggodalom nélkül végig tudja ezt csinálni.:-)
2014. febr. 14. 11:15
15/21 anonim válasza:
Tudom, hogy könnyű mondani - főleg nőgyógyászati előzmények után - de próbáld meg élvezni a terhességedet. Ne ess az én hibámba azzal, hogy végigretteged. "Programozd" be magadnak, hogy minden rendben lesz, problémamentes terhesség végén gyönyörű, egészséges gyermeked fog születni.
Jó egészséget és boldog babavárást kívánok Neked!
16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:-)
2014. febr. 16. 10:35
17/21 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés de miújság kérdező?
18/21 A kérdező kommentje:
Azóta elmúlt és jött helyette sok-sok más tünet. :-)
Holnap kezdjük a 29.hetet. Sajnos a 24. héten cukrot állapítottak meg,azzal nyüglődöm,de már nincs olyan sok hátra. :-)
2014. júl. 27. 17:32
19/21 anonim válasza:
De akkor szerencsére nem méhen kívüli lett.Gratulálok!Vigyázz magatokra.Jó babavárást és boldog életet nektek.Jaa és könnyű szülést!!!
20/21 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem,azt mondták a hormonok és a méh növekedése lehetett.Köszi! :-)
2014. júl. 29. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!