Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korától látható a...

Hány hetes korától látható a baba neme?

Figyelt kérdés
13 hetes kismama vagyok, és legközelebb 3 hét múlva kell mennem UH-ra (16 hetes körül leszek). Akkor tud majd esetleg valamit mondani a doktor?? Első baba lesz, mindegy ha kisfiú, ha kislány csak kíváncsi vagyok. köszi a válaszokat
2008. júl. 20. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!! A 4d-n már kb. a 14-15 héttől megtudják mondani. De a sima uh-n csak a 20hét körül ha mázlid van és úgy fordul a bébi és a doki szemfüles akkor az AFP utáni uh-n megtudja mondani.
2008. júl. 20. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a 18 hetes sima uh-n megmondták,hogy fiú,22 hetesen voltunk 4d-n és ott is azt mondták,hogy fiú.Sokmindentől függ.Mert ha szégyenlős,akkor lehet,hogy még később se mutatja meg,hogy milye van.

25 hetes pocaklakós

2008. júl. 20. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
En 13 hetesen,utana 4Dn 17 hetesen,utoljara meg 21 hetesen ugyancsak 4Dn voltam de sajnos hiaba nezte 40 percig a babat,nem mutatta magat meg..jol latszik a kis feneke es a labai,de hogy ott mi van nem engedte hogy lassuk.Osszezarta a labait.Ha szerencsed lessz neked akkor lathatjak hisz ki van mar jol fejlodve.
2008. júl. 20. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:

En 16 hetesen voltam sima uh-n,es a doki azzal kezdte h "latom a nagy fiat"....ledobbentem,mivel meg sem kerdeztuk de amugy is szerettuk volna tudni.Jovo csutortokon megyek a kovetkezo uh-ra es majd elvalik h ugyan azt mutatja e nekunk megint...en a 4d-s uh-t a 23-24.het fele szeretnem...

De hallottam mar olyanrol is akinek a 12.-13. heten megmondta a dokija h mi lesz.

De mint az elottem szolo is irta van olyan baba amelyik sokaig szegyenloskodik.

Ha szerencsed lesz mint nekunk volt lehet mar megtudod legkozelebb h ki is lesz o :o)

2008. júl. 20. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem már a 13 hetes uh-on megmondták, hogy fiú lesz. Ez mindig attól függ, hogy hogyan tudják "elkapni", azaz mutatja-e magát vagy sem.
2008. júl. 20. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 16 hét után, de sokan állítják, hogy a 12 hetes uhon már megmondták..
2008. júl. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!