Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan nap, hogy rengeteget...

Van olyan nap, hogy rengeteget mozog a babóm (szinte egész nap és folyamatosan, reggeltől-estig) más napokon meg a szokásos mozgások mi lehet ennek az oka, hogy bizonyos napokon ilyen hiperaktív?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ő se gép, ahogy te sem vagy az. Ahogyan neked is vannak aktívabb meg pihenősebb napjaid, úgy neki is lehetnek.
2009. dec. 8. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyet értek az elöttem szólóval. Eddig az én babám is úgy mond hiperaktiv volt, viszont pár napja elég nyugis, gondolom azért is mert szükül számára a hely. Ez miatt ne aggódj. Kellemes baba várást

36 hetes km

2009. dec. 8. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem se aggódj! Én is pont így érzem. Ennyik nap megsem áll, másik nap meg alig mozog. Én is mindig ezen aggódom, de mindenki megnyugtat, hogy ez normális!

Nyugodj meg!!!!!

31+4 hetes km.

2009. dec. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!